Merhaba ben 21+4 oldum hamileliğimin başından beri diş apsesi çekiyorum ve dişimin çekilmesi gerekiyor kafama takılan şeyse benim gibi olup da antibiyotik özellikle bu ayda kullanan var mı ve dişini çektiren 😚

Nur9286 çok geçmiş olsun canım bilgim Yok maalesef ama merak ediyorum üstte kalsın post

Canım tam senin haftanda dış ağrılaarim başladı bir kutu agumentin bid bitirdim antibiyotik biraz idare etti sonra daha da şiddetlendi ağrım dış doktoruna gittim bir kanal tedavisi yaptırdım aksef antibiyotik bitirdim tekrar . Daha sonra ağrılarım diğer dişlere geçti üç tanede dişim curudu ve çektirdim bitirdiğim bir kutu Parol var tabiki demek istediğim hiçbir zararı yok diş tedavisi için en uygun haftadasin disindeki abse yani enfeksiyon bebek için daha zarrali ve ona geçebilir iyi bir diş Hastanesi'ne gidip öncesinde kadın doğum muayneni olup tedavini baslatmalisin geçmiş olsun

Miirayy teşekkür ederim canım bende apse daha zararlı diye biliyorum en iyisi dediğin gibi yapayım antibiyotiğini kadın Doğum uzmanı öı yazmıştı ?

Nur9286 aynen canım boşuna kendined bebegede eziyet çektirme bana dış doktorum verdi kadın doğum doktoruna bildirdim teyit etti öyle basladim herşeyi ona bildirdim :) nerde oturuyorsun

Benimde şuan iki dişimde apse var ağrı yok ama apseden kurtullak için AUGMENTIN BID 1000 MG 14 FILMTABLET kullanıyorum doktorum verdi bana ama bende içerken içim içimi yiyor :(

Nur9286 canım keşke o haftalarda olsam da dişimi tedavi ettirebilseydim ben 35 den sonra yakalandım ve kimse tedavi önermedi iki kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım augmentın zararsız b grubu bir antibiyotik hamilelikte bunu veriyorlar ama sana tavsiyem uygun bir haftadasın doktorun ile konuş ve tedavi ol derim

Teonam teşekkür ederim antibiyotik kullanıp sonra da hemen çekilmesi gerekiyor kurtarılacak bir yanı kalmamış çünkü😰😞

Birmucize evet bende öyleyim ama bebeklerimiz için bu şekilde daha önemli apse tehlikeli bir durum

Miirayy benimde kanal tedavisi yapılacak bir dişim var fakat Dr film cekmem gerekiyor dedi siz film cektirdiniz mi??