R_Arslan denizers beeen adet sancisi gibi sanci cektim hamileymisim meger.. bebegin tutunma sancisiymis o agri ilk aylarda bir sure devam etti. Ara ara.
Iremgokce denizers bu herkese gören değişen birşey kimisinin çok oluyor ama benim her zaman bir hafta önceden başlayan adet ağrım hamike kaldığım ay sıfırdı bir tuhaflık olduğunu sezmiştim o yüzden yani herkesde farklı bu tek başına bir belirti değil oladabilir olmayasabilşr seninki inşallah bebişdir
sevdicek denizers tam regl olacağım gün evet galiba adetim geliyo diye böyle bi ağrı ve adet olcak hissi olmuştu bende hatta gidip gidip tuvalette kontrol ettim gelmiş mi gelmiş mi diye. Olmayınca da çok şaşırdım hemen ertesi gün test yaptım ve ikinci çizgi. Allah isteyen ve bakacak olan herkese nasip etsin 😊
1gzm1 Minnosizmmm bebeğini gordunmu canım ben keseyi gördüm 5 gün sonra bebeğimi görmeye gidecem inşallah görürüm
Gulsen4224 denizers aynen cnm belim karnım nasıl agrırdı zannediyorum ki adet olacağım beklemiyordumda bebek olacağını bi baktım 8 gün geçmiş haberim yok dedim herhalde hamileyim evdeyse test yok limon ve karbonlarla test yaptım gece uyuyamadım pozitif olarak çıktı ertesi gün eşim test aldı pozitifdi 🤭
Gulsen4224 Anestezist canım idrarını pet bardak yada bir kap kullanmadığın yapıyorsun sonra içine limon suyu sıkıyorsun tortular dibe çökerse gebesin üste gelirse değilsin bak bide Karbonat çamaşır suyu ile yaptım tine heldi aklıma onlardada aynı yöntem ama köpürür se pozitif ama hiç bir şekilde tepki göstermesine negatif çamaşır suyunu limonu dene istersen
Gulsen4224 Anestezist kız banada öyle heldi ama ben duramadım napıyım deneyim bi dedim gecenin 4 ünde denedim 😂
BetulGon Yaa bende gebelik bekliyorum ama çok değişik sancılar var ağzımda tat almamda değişiklik hissediyorum bir yandan psikolojik olabilir diyorum çünkü erken gebelikte negatif çıktı adetime iki gün var meraktan çatlayabilirim
42deniz- Aminem2020 merhaba benimde 8 gün geçikti adet olacakmışım gibi ağrı var 2 gündür test yapmadım korkuyorum yapmalımıyım