yaseminan denizers valla canım benim adet olmama 3-4 gün kala karnım ve kasıklarım ağırırdı hamile kaldığım ayda aynı ağrılar oldu
Sedef65 denizers hic umursama biliyorum elde deil ben 8 ay ugrastim olmadi esime artik adet gunumu beklemekten yoruldum korun dedim korundu sadece o ay bir kez tek korunmadan iliski oldu hamile kalmisim
Muhemmedmehdi denizers evet canim ben oyle oldum sancidan oluyodum o derece ama olmadim hamileymisim inseallah sende oyle olursun
GuelGltkn denizers benim adetime 1 hafta kala sancim vardi ben adet olucam saniyordum baktim adet gelmiyo megerdem hamile oldugum icinmis o sanci
ikicocuklubiranne denizers ben varım 😇 iki gün öncesinden başladı önemsemedim bazen oluyor diye. Adet günüm biraz şiddetlendi ama olmadım. İkinci sabah dayanamadım test yaptım sonuç pozitif 😇 şimdi 27 haftalık olduk😊 darısı başına inşAllah
Aliyee2 denizers hamilelik belirtiside olabilir canim bende karin agrisi cok yasadim hatta adet olucam saniyodum hep seninkide oyledir insallah 🙏🙏
denizers Sedef65 gerçekten de aklından attığında oluyor çok ilginç bu hamilelik canım,Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canim🙏bu sefer çok agrım var ilaçlar da fayda etmiyor neden anlamıyorum, erken de oldum zaten
Busrabora denizers benımde aynen canım normalde ya o gün yada 1 gün öncdden baslardı ama hamile oldugumda bir hafta öncesinden basladı gögüs agrısıyla birlikte
deletedmom472 Minnosizmmm bende iki kez kimyasal geçirdim benim adet olur gibiydi tek fark belim ve rahmim yanıyordu degisik bir agriydi ama hastaneye gitmedim hiç .hamileligimi ogrenmemle dusurmem bir oldu ikisindede . Siz kaç ay sonra hamile kaldınız acaba
Minnosizmmm deletedmom472 benim mart ayında oldu kimyasal sonrasında kendiliğinden olur dediler 2 ay boyunca sonuç elde edemedik sonra ben macun kullandım eşime ve kendime ovulasyon testiyle de takip ettim en son adet tarihim 18 mayıs şuan 5+1 iz henüz yeni ama 1 yıldır olmuyordu bizim
1gzm1 Minnosizmmm bebeğini gordunmu canım ben keseyi gördüm 5 gün sonra bebeğimi görmeye gidecem inşallah görürüm