Biroglanannesi Alininannesi21 39+5 bizde. Son zamanlar çok zordur beklemek derlerdi de inanmazdım. Cidden çok zormuş. Hele ki bu sıcaklarda 🤦🏻♀️
Busraras Alininannesi21 doktorun riskli oldugunu söylemedimi kaka yapar zehirlenir diye bende 40+1 cuma günü suniyle doguma alıncam
Nslhn38 Alininannesi21 39 doldurduk 40 a girdik bugün geceden beri belime kasigima ufak ufak sancılar giriyor gibi ama ne bileyim ben konduramiyorum galiba doguramiycam gibi geliyor Sanci falan mi ki 😌 dun biseyim yoktu cok fazla enerjiktim
Emine82 Alininannesi21 39+3 bir cm acıklık var bende 40 dan sonra beklemek istemiyorum artık pazartesi gününü bekliyorm o zaman 40 oluyor ama suni sancı da almak istemiyorum nst de sancı da cıkmıyor Allah yardımcımız olsun 🙂🙂
Alininannesi21 Busraras bugun alttan muayene ettiler hala birsey yok cocuk gayet saglikli dedi cuma gunu tekrar gidicem bakalim 🙄🙄🤲 Seninde Allah yardimcın olsun insallah 🤲
Busraras Alininannesi21 bana doktorum 40 dan sonrası çok riskli oluyor dedi bendede hiç açılma yok sancılarım sadece nst dr çıkıyor ben hissetmiyorum 🤷♀️ seninde Allah yardımcın olsun 😊
kbraknt @Alininannesi21 bu gece 40 olucam canım hala belirti yok yarin kontrolum var bakalım ne dicek
Alininannesi21 Nslhn38 yavas yavas gelmeye hazırlaniyor ozaman canim hazirlikli ol :) Allah kurtarsin insallah 🤲
Nslhn38 Alininannesi21 yok canim nerde nisanım bile gelmedi daha aciklik gecen hafta 1 parmakti sadece keske gelse artik
Alininannesi21 Nslhn38 benim dun aksam hafiften geldi nisanım agrimda vardı ama hala birsey yok gelmiyor hala 🙄🙄
Alininannesi21 Emine82 Allah hepimizin yardımcısı olsun bende hala aciklik yok yarin kontrole gidicem