yenigebis0335 20190619 131704 - https://go.shr.lc/2XYolt1 adetime 5 gün var kızlar bu sabah yaptım 6 ay önce bir düşük yaşadım ben yanlış görmüyorum değil mi
Rahime83 yenigebis0335 hayırlı olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza hamilesin dikkat edin daha sonra doktora gidin kan verirsiniz
GulsahMulayim yenigebis0335 cannım, görüşüyoruz bizde. 😚 şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum ama hemen bir kan testi ile netleştir de yanılma payı olmasın. 😍😍
Deletedmom00170 yenigebis0335 canim kaç dk sonra belirdi 10 dk sonrasi gecersiz ama tam hcg yukselmemis reglingeciksin birdaha yap hayırlı olsun 😍😍😍😍
Cansdfn yenigebis0335 dikkat et ama bol bol dinlen zaten bilirsin ama bebek tutunmaya çalışıyor annesi aman ha hep dinlen 🙈♥️♥️♥️
yenigebis0335 Rahime83 teşekkür ederim inşaAllah sağlıkla olsunda 😊🤗 regli geçikince kan vermeyi düşünüyorum bakalım
yenigebis0335 Denizyadaaras amin inşaAllah sağlıkla kucağınıza alalım ve tüm bayanlara rabbim nasip etsin belirtim yok ama 😑
yenigebis0335 GulsahMulayim umarım yanılma olmaz 🙈 eşime söylemedim henüz kan verdikden sonra regli geçikmesi olursa hemen gidicem
yenigebis0335 Deletedmom00170 C çizgisinden sonra silik şekilde T çizgiside belirgindi tatlım 10 dk olmadı yani 3 dk içinde belliydi silik şekilde😊 teşekkür ederim😚
yenigebis0335 Cansdfn teşekkür ederim umarım tutunur birdhaa kürtaj olmak mi 🙈 3 aylıkken düşük den dolayı kürtaj oldum ilk gebeliğimde çok zor bi durum birdhaa yaşatmasın rabbim kimseye
Deletedmom00170 yenigebis0335 reglin geciksin 2 3 gün yukselsin hcgn ondan sonra yeniden yap inşallah😍😍😍😍
sevdicek yenigebis0335 hamilesinnnnn 😊 şimdiden allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok kolay geçsin hamileliğin amin 😊
yenigebis0335 Deletedmom00170 bende öyle düşünüyorum umarım güzel sonuçlar la karşılaşırım ve karşılaşırız 😊
GulsahMulayim yenigebis0335 haydi bakalım 😄 regli beklemene gerek Yok kuşum idrarda çift çıktıysa. Haber ver bizee deee 😍