Lidya Burcuk Benim uykusuzluğum düşünmekten değil,çiş ritüeli 😂 ama napim tam uyuycam çişim geliyo 2 3 kez bu şeklide debelendikten sonra anca uyuyabiliyorum
Lidya Burcuk Ohaa okadar uyansam uyuyamam heralde,iyiki uyuyana kadar tüm depoyu boşaltıyorum sonrasındada sadece 1 kere kalkıyorum onda bile klozette otururken lavaboya dayanıp uyuma potansiyelim var
Burcuk Lidya bende bazen dalıyorum 😃 bazen de vc ye kalktım sanıyorum ama kalkmamış oluyorum rüyamda altımı yaptığımı görüp eyvah diyorum 😂 sahi asıl konu neydi
Burcuk Lidya bence bunlar iyi günleriniz diyorlardır 🙂 sonuçta vc ye gidip geri uyuyoruz ama onlar bebeğe bağlı yaşıyor 🤗
Sonay aasenamerve bende ilk gebeliğimde oyleydi oh içerdi yiyo içiyo yatıyordu sıkıntıyı sadece sen çekiyordun Şimdiyse sen bebek uykusuzluk gaz üşüyor mu hasta olcak neden böyle diye geçiyo günlerin 😂 Allah hayırlı Doğumlar guzel sakin kuzular nasip etsin 😂
aasenamerve Sonay ya herşey mükemmel olsa bile annelik içgüdüsüyle herhalde o uyutken bile acaba ağlarda sesini duyamaz mıyım diye uykuya dalamıyorum 😊 alışcaz artık tecrübe kazancaz ama ne zaman 😀
Esraabrklu Şimdi içerden diyordur amaaaan dünyaya gelicem de nolcak burda ekmek elden su gölden .dünyaya gelipte dünyanın derdini çekmek istemiyor çocuk 😁😁
Esraabrklu Sonay yürüyorum hurma da yiyorum valla .bilmiyorum açılmam ne kadar . Umarım işe yarar.bakalım.sagol 🤗
Sonay aasenamerve aynen cnm hepimiz Öyleyiz ha uyandı uyancak korkusuyla da uykusuz kalangillerdeniz resmen 😂
Sibelgrsy Bende doğurmak istiyorum hem cooookkkk korkuyorum 38+2 yiz oglusuma biran önce kavuşum kokusu içime çekim istiyorum ama hiç belirti yok Allahım izniyle sağ salim hepimiz kucagimiza alalım da yavrularimizda napalim bekleriz