Tbusraaa Benimmelekoglum Allah sabırlar versin seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durum şimdi benim başımda. Başın sağolsun..
Benimmelekoglum Tbusraaa Allah’ım sizedr sabırlar versin 😔 Rabbim kimseyi böyle bir imtihanla sınamasın .
ekara Benimmelekoglum gerçekten çok üzüldüm başınız sağolsun. Ne denir bilmiyorum bunca zaman doğum için hayaller kurup yıkılmasının tarifi yoktur heralde. Acınıza allah sabretme gücü versin.
Benimmelekoglum ekara ahhh bütün hayaller hazırlıklıklar herşey biranda bitiyor hastanede tüm odalarda gülüşmeler, bebek ağlamaları varken siz yavrunuzu ölüme doğurup eli boş dönüyorsunuz , evi bir sessizlik bir hüzün alıyor ya Allah’ım kimseye yaşatmasın.
Slcndereli Benimmelekoglum bebeğin neden vefat etti allahım sabır versin rabbim tez zamanda bir sağlıklı evlat nasip eder
Minedemir15 Öncelikle başın sağolsun canım rabbim dayanma gücü versin Eltim aynısını yaşadı 3 yıl bekle dedi doktor 2 yıldır beklio o da sende beklemelisin
Duygu0007 Benimmelekoglum allah sabır versin ama üzülmeyin benim kuzenim 15 temmuz darbede polis görevinde iken 6 aylık bebeği anne karnında öldü . Ve sezeryan ile aldılar . Bir sene gecmeden 6 ay belki geçti gecmedi tekrar hamile kaldı bir oğlu oldu ve o kucağında 6 aylıkken ikiz oğlanlara hamile kaldı simdi 3 tane paşacığı var . Hiç canınızı sıkmayın Rabbimin vardır bir bildiği alanda veren de Rabbimiz. Sezeryan üzerine hamile kalabilirsiniz ister 6 ay ara ile ister bir sene ara ile bir sakınca yok
Benimmelekoglum Duygu0007 inşallah, yüreğimdeki acı biraz hafiflediğinde çok beklemeyi düşünmüyorum ama ikinci kez bi sorun yaşarım diyede korkuyorum. Rabbimin izni ile bekleyen herkese nasip etsin Allah, evlat acısı kadar kötü birşey yokmuş 😔
aylaacetin Benimmelekoglum kıyamam yaa bende 34.haftada sezaryenle doğurdum ölü bebeğimi 😢 sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben 2 yıl psikolojik olarak hazır hissetmediğim için istemedim daha sonra istediğimde 1 sene olmadı pko olduğu için. Ama bi daha hamile kalmadan önce bütün testlerinizi yaptırın bende öyle yaptım çünkü. Şuan 35 haftalık hamileyim rabbim sağlıkla kavuşturur inşallah. Olcağı varsa oluyor imtihan işte. Hamile kaldığında kendini bol bol oku çünkü bi sebebi yokmuş ölmesinin. Herşey dua 🤲🏻
Duygu0007 Benimmelekoglum tabiki de Rabbim Sabrını versin cok zor. Korkmayın hersey Allahtan . Üzülmeyin Rabbim bugün varmıs bildiği ki almış ama yine bağıslayacaktır bir evlat birkaç evlat . Morelinizi yüksek tutun psikolojiniz de sizi etkiler dikkat edin Rabbimden duanızı eksik etmeyin inş tez vakit yine en sağlıklı sekilde anne olmayı tadarsınız
ekara Benimmelekoglum benimde 13. haftalıkken ilk bebeğimde başıma geldi. Her yerde bebek süsleri varken doğum için gördükçe çok etkilenmiştim. Ama sizinki daha ileri hafta olduğu için acınızı kimse sizden iyi anlayamaz. Başınız sağolsun inşallah acınızı unutturacak sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur bu acınıza derman olur.
Sevvaldal Benimmelekoglum Allah sabirlar versin insallah🙏😢 nacizane tavsiyem; kan pihtilasmasi, protein c, protein s ve lupus testlerinizi yaptirin mutlaka. Allah bir daha yasatmasin🙏🙏🙏
Benimmelekoglum Sevvaldal teşekkür ederim Allah razı olsun. bu testlerin hepsi üni hastanelerinde yapılıyor mu
Selfatmanur Benimmelekoglum basın sağ olsun canım.allah sabır versin o acıyı yaşayan bilir allah yardımcın olsun inşallah allah izaha nasip eder
bilnazo68o Benimmelekoglum basi. Sagolsun kuzum. Cok zor cok. Allah m dayanma gucu versin insallah .bundada vardir bi hayir .Allah m insallah tekrar anne olmayi nasip eder Dua dan baska ne ehemmiyetimiz var :/