YamacDemirinAnnesi Evde oturmaktan sıkıldım kızlar hadi tanışalım ? Gününüz nasıl geçiyor evde acaba ? 😂☺😇
Snmscl YamacDemirinAnnesi bende çok sıkılıyorum evde çok durmaktan ama günümde çok yoğun geçiyor evi topla süpür yemek yap bir tane kızım var onunla ilgilen çamaşır bulaşık bitmiyor ev işleriii 😏🤗
Gozdem YamacDemirinAnnesi ben 🙋 çok sıkılıyorum,, kitap okuyorum , tv , çamaşır derken vakit geçirmeye çalışıyorum 🙄 şafak sayıyorum daha 1,5 ay var
Mine YamacDemirinAnnesi ev işi temizlik falan sonra örgüye oturuyorum hiç arkadaşım falan da yok Burda🙄
Burcinsahin3 YamacDemirinAnnesi bende cok sıkılıyorum patik falan işlemeyi de bilmiyorum hergun evde temizlenmiyor ki sırf bu yüzden çocuk istedim 😂 oda hemen olmuyor 😥
YamacDemirinAnnesi Snmscl her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor insan ev işi de bitmiyor nankör valla yap yap aynı 😕
humaninannesi61 Kızlar benim de evde canım sıkılıyor. Ev işi ve ders çalışma haricinde keçe ile uğraşıyorum kızıma kapı süsü yapıyorum , patik örüyorum vakit geçiriyorum gerçekten faydalı oluyor zaman geçiyor 😌 Üstelik insan yaptıkça heyecanlanıyor 😍
YamacDemirinAnnesi humaninannesi61 ayyy ne güzelll elinizden geliyorsa çok şanslısınız bebişte öyle tabii 😇 Kendi ellerinle ona bişeyler yapmakkk çok güzel 😍😍
humaninannesi61 YamacDemirinAnnesi Teşekkür ederiz 🤰😍 Eminim sizin de gelir elinizden. Bir iki uğraşır alışırsınız 😍 Video falan izleyerek ya da fotoğrafa bakarak yapabilirsiniz 😌
YamacDemirinAnnesi humaninannesi61 ben kapı süsünde çok kararsızım ne yapıcam ne alıcam kafam çok karışıkkk 🤦🏻♀️ Hediye olarak ne vericem ne edicem hiç bi fikrim yok 🤣🤣👯👯
humaninannesi61 YamacDemirinAnnesi Ben kapı süsünü keçeleri küçük küçük balonlar kesip içini doldurarak yapıyorum. En sonuna da adını yazıcam keçeden 😌 Şu ne dağıtacam kısmında ben de kararsızım🤦🏼♀️
Zs18 Sabahtan ev işleri bitiyor yemek falan da bitince örgü örüyorum konşulara gidiyorum vakit öldürmek için eğer bişeylerle uğraşmazsam uykuya veriyorum kendimi 😫
YamacDemirinAnnesi Burcinsahin3 😂😂 benim evde köpeğim var odasında duruyo her gün temizlik yapıyorum yani siliyorum süpürüyorum ama yine sıkılıyorum 🤷🏻♀️
Busucan Burcinsahin3 Hic birşey olmaz canım sirkeli su onun bütün mikrobunu zaten almıştır bosuna stres yapma 💞
Zs18 YamacDemirinAnnesi artık bizim burada yok eski komşuluklar ama evimin kapısını açtıkları için iniyorum yada sırf çocukları sevmek oyun oynamak için iniyorum uyku uyumamak için
YamacDemirinAnnesi Zs18 aynen artık kimse kimseye güvenemiyor o yüzden kimse kimseyle konuşmuyor 🤷🏻♀️
Sedafirat YamacDemirinAnnesi evet canım annemde yelek ceket patik filan yapıyor bölüstük annemle bende battaniye lif atkı bere yapacam battaniyeyle başladım ki etrafını filan susletecem diğerlerini bitirene kadar battaniyemde gelsin diye