latteanneoluyoooor Selam Kasım’da Doğum yapacak olan güzel anneler hastane işleriniz nasıl gidiyor üçlü taramaya girenler sonuçlar nasıl renkli ultrason sizce şart mı cinsiyetler belli mi biraz sohbet edelim
Biryabanci1 latteanneoluyoooor Canım ben hiçbir tarama testini yaptırmadım tercih meselesi 😌 Detaylı ultrasona 1 2 haftam var ☺️ Cinsiyetimize de 15+2 de kız dendi bakalım değişirmi 18+4 üz 🤩🤩 Siz nasılsınız ❤️
Melegimm19 latteanneoluyoooor 17+2 yiz 11.haftada öğrendik cinsiyeti değişmedi prensesimiz geliyor😍 doktor kontrollerimizde güzel gidiyor 3lü test yapıldı sonuçları bekliyoruz. Renkli şartmı bilmem ama o şekilde görmek güzel geliyor insana daha tam birşeye benzemese de 😂
Betulkendir latteanneoluyoooor taramam testlerini yaptırmadım ayrıntılı usg içinde 16 günüm var bekliyorum cinsiyetimiz kız kesin olarak ayrıntılı ultrasonda da belli olacak insallah 🤩
Ps15 latteanneoluyoooor Merhaba 19+1iz biz de oğlumuz olacak 11den beri tahmin ediyordu 15.hafta kesinleşmişti🤗 ikili ve dörtlü testi yaptırdım ben çok şükür iyi çıktı sonuçlarım, bir iki haftaya gideceğim galiba detaylı ultrason olacak😊🙏🏻
latteanneoluyoooor Biryabanci1 bizde 17+2 çok şükür iyiyiz üçlü taramanın sonuçlarını bekliyoruz 16 haftaykin erkek dediler bakalım hayırlısı 🤗 maşallah size ☺️
Ebru24 Meraba canım kasım annesiyim bende 18+3 üz çok şükür 2 li taramaya girmedim doktorumda zorlamadı istersen yap dedi ama renkli ultrasyona bidahaki haftaya giricem 🥰🥰🥰
latteanneoluyoooor Melegimm19 doktor bana da renkli falan hiç bişey demedi ama kontrollerimiz iyi gidiyor çok şükür
Melllyy Merhaba ben de tarama testlerini yaptırmadım detaylı ultrasona giricem 1-2 haftaya kadar şuan 18+5 im. Detaylı ultrason için uygun yer arıyorum 😊☺️
latteanneoluyoooor Melllyy detaylıya bana doktorum yer kalmaz diye bir ay önceden yer aldırdı nerde yaşıyorsun canım
Melegimm19 latteanneoluyoooor özele mi gidiyorsun canım her kontrolde önce siyah beyaz sonra renkli bakıyoruz detyalı ultrason varmış sırada onada 20.haftada git dedi sabırsızlanıyorum şimdiden😍
Melllyy latteanneoluyoooor İstanbul’dayım özele gidiyorum ama gittiğim hastanede çok pahalı. Bende Cerrahpaşa’dan randevu almaya çalışıyorum. Benim doktorum özellikle perinatolog baksın radyoloji doktoruna gitme dedi :/
latteanneoluyoooor Betulkendir bizim de Temmuz’da rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Ebru24 Benimde tatlı güzel bi kızım olucak ibşallah 17 inci haftda soledi ve bana gitmemi söledi detaylı ultrasyona
latteanneoluyoooor Ebru24 rabbim bağışlasın sağ salım kucağına alırsın inşallah prensesini canim benim de geçen hafta 16 da belli oldu detaylıda netleşir dedi doktorum
Ebru24 latteanneoluyoooor amin canım hepimiz inşallah alırız sağlıcakla bebeklerimizi 🥰kız dedi detaylıda bakalım değiiirmi bilemiyorum ilk öğrendiğinden beri kzım olacak içimde ole bi var🥰🥰
58denizfatos60 Melllyy ali benandan randevu almaya çalışıyorsundur zor ben alamadım sultangazi medigold dan randevu aldım 200 lira ayın 29 da randevum