Freearc A_S_K canım haşlanma 1.sırada diyor doktorlar omletin pek besin değeri olmuyormuş haşlanmışa göre. Bence haftada 5 gün haşlanma yemek daha faydalı
A_S_K Freearc haşlanma kokuyor 🤦🏼♀️ ayrıca katı haşlanmış normaldede yemezdim kışın bebek için yedim şuan yiyemiyorum. Omlet tarzı tüketiyorum yiyemiyorsan çeşitlendireceksin :)) Ben sulu haşlanmış seviyorum o da hamilelikte sıkıntı..
polyanne Seda-kck97 şu ana kadar kahvaltı yapmadığım sabah yoktur hayatım boyunca hele şimdi bazen gece kalkıp yiyorum ona rağmen sabah aç uyanıyorum iş yerinde Öğlene kadar illa biseyler yiyorum aç duramıyorum resmen
Dorukunannesi95 Seda-kck97 cok kötü dengemi bozmuştu benim o. Hemen biraktirdi doktorum Vinalac yazdi 56 lira bisey ama acayip memnunum iyi geldi bana decavit insani mahvediyor
Minnosizmmm Seda-kck97 1 den önce uyanmayan ben sabah 9 da kalkıp kahvaltımı güzelce hazırlayıp yapıyorum ki kahvaltıdan nefret ederim ac karnına tok karnına bir sürü ilacım var onları almam gerek bebisimin üstümde hakkı var sigaramı bile öğrenir öğrenmez çöpe attım 🐥
Duygu02 Haşlanmış yumurtayi maydanoz baharat ile biraz daha renklendirince ancak yiyebiliyorum.eskiden nasıl yerdim şimdi çok kokuyor..omleti biraz daha iyi yiyorum ..mide bulantısı yaptıkça yemeyi bırakmaya çalıştım ..o an midem bulanıyor başka şeyi hiç yiyemez oluyorum.daha da rahatsızlaniyorum .başka şeylerle bebeğime fayda sağlamaya çalışıyorum
Busrabora Seda-kck97 canımm beslenme cok ama cok önemli folik asit ve b12 eksikliğinden bile bir çok sey olabiliyor kötü seylrr yazmak istemiyorum ama uyanınca kendine güzek mideni bulandırmayın bi tabak hazırla ve ilacınıda aksatma derim uyumadan önce iç istersen hemen yatınca belki miden bulanmaz az suylada içersen bi sorun olmaz diye düşünüyırum
Derya0707 titebouille valla ben yazacaktım aynısını akşam yatarken kahvaltının hayali ile yatıyorum diye sonra baktım millet kuş kadar yiyormuş sus dedim kimse duymasın madem yalnız değilim itiraf etmiş olayım kahvaltı en önemli öğün benim için 🤭
titebouille Derya0707 Niye susuyorsun söyle gitsin ne olacak..😂 Bak yine sabah oldu şimdiden ne yicem diye düşünüyorum..😄 Kahvaltı benim için çok önemli ya..
1ogrencianne Seda-kck97 en sevdiğim öğün kahvaltı benim de 🤤 yumurta yiyemiyorsanız bile yoğurt, peynir, zeytin, yeşillikler, domates ve salatalık yerseniz güzel olur ama kahvaltıyı atlamayın bence vitaminli şeylerin olduğu bir öğün çünkü 🤗
Nur___ Seda-kck97 bence kahvaltıyı geciktirme ben iki yumurta haşlayıp yiyorum sabahları en azından çünkü işe giderken halim olmuyor yemezsem kahvaltı hatta arada yemek için tost bile yapıyorum sabah gitmeden, bide sabah kahvaltısı sağlık açısından iyi bence 🌼
ZeynebFuad Benimde ilacim oldugu icin iki lokma ancak yiye biliyorum. Kahvalti gelince karnima agrilar giriyor resmen🤦🏼♀️🙁
saree Seda-kck97 Bende çalıştığım için iş yerinde simitle geçiştiriyorum. Ama sabah uyanır uyanmaz meyve yiyorum muz seftali kayısı vs ordan açığı kapatırım insallah 🤭😊 Yine kahvaltıda yemem gereken şeyleri öğle arasında yiyorum bazen 🤷♀️