tebrikler güle güle kullanın 🤗 bu arada ben de tatanoz oldum benim de hiç acıma filan olmadı niye öyle acaba 🙈 hamile olmadan önce yaptırdığımda acımıştı etkisi sürmüştü

kutsaltiramisu Belki öncesinde yaptırdığın için bunda hissetmemişsindir canım bazı anne adayları ilkinde acıyıp ikincisini oldukların da hissetmediklerini söylemişti, teşekkür ederim bu arada😊

Bu yorumunuz ile biberon setini kazanmışsınız tebrik ederim şanslı bir bebek geliyorrrr...☺😊👍👌🐞🍀

AdaDerya ya zaten acısı ne olucakki sağlıktan daha değerli değil 2 3 gün ağrısın ne olucak sanki öldürecek ağrı değil ya 💁‍♀️

Merhaba
      ben tam 20 hafta 4 günlüğüm
      tam olarak bu ayda mı oluyor tetanoz aşısı
      tesekkürler

AdaDerya ben ilk dozu 3 4 hafta önce oldum haftaya 2.yi olucam kısmetse. Bende de hiç ağrı, sızı, acı olmadı 😂 hatta arkadaşlarım da abartmıştı korkmuştum ama maşallah dedim kendime gayet iyiydi😂

Hikmet80 ben 21.haftada oldum. Senin de aşı zamanların gelmiş canım

espalp diğer dozdan bilgim yoktu
          ilk olunca bilemiyorum işte:)
          toplamda kac defa aşı oluyoruz Peki?

Hikmet80 bir ay arayla 2 doz oluyoruz. Hamilelik bittikten sonra 3 doz daha olursak ki bu 3 tane tercihe bağlı. Bir daha hamilelik olduğunda hiç aşı olmuyormuşuz. Hemşireler bana öyle dedi. Bebeği bize getirdiğinde hatırlat kendi aşını 5’e tamamlayalım yıllarca kafan rahat olsun dediler.

Ben 17+3 um kizlar bana bugun vuruldu.agri sizi hicbisi olmadi.

13+4 beni aradı çağırdı bugün vurdurdum pişman oldum ya herkes geç yaptırmış bi zararı olmaz inşallah çok korktum 😏

AdaDerya bende daha onceki yorumları okuyunca cok korkmuştum geçtiğimiz pazartesi ilk dozu yaptırdım çok şükür hic ağrı sizi uyuşma falan olmadı bumuymus o kadar korkunç anlattıkları aşı diye düşündüm

23+5 im iki gün önce bende oldum ilk dozunu ne bir acı sonrasında ne de agrı hıc bır şey olmadı