Susam05 Busraoztrk ben yaptırdım canım. Ben yapılması gerektiğini düşünüyorum. Allah korusun herhangi bir problem olduğunda Doğumdan hemen sonra müdehale şansın var ayrıca endişe etme zaten normal bir gebelik ve Doğum geçirmen olumsuz durumdan daha yüksek ihtimal💐
titebouille Busraoztrk gidebilseydim yaptıracaktım son anda söyledi doktor bende onun söylemesini bekledim
espalp Busraoztrk yaptırmalısınız. Organları, kemikleri, damarları tek tek inceleniyor 👍🏻 Bence çok önemli 👍🏻 Allah korusun bi sorun varsa öğrenip ona göre önlem ya da tedavi yapılabilir 🙏🏻 Ve inanın çok güzel görünüyor ayrıntılıda 😍
Uykucukus Busraoztrk biz detaylı ultrasonu geçen sene yaptırdık sizde yaptırmalısınız bence çünkü çok gerekli bişey çocukta herhangi bir sıkıntı olursa anne karnında veya dogumda snra müdahale edilebiliyor
Aysesare [bilinmeyen] tabiiki yaptırmalısınız. Allah korusun herhangi bir şey görülürse Doğum sonrası müdehale için de iyi oluyor.
Busraoztrk Devlet hastanesinde eger cocukta bir problem sezilirse yapilir dediler ama özel hastanede yaptirmaniz iyi diyolar sadece o yuzden bende bi sorusturuyorum bu durumu Aysesare
Aysesare Busraoztrk öyle şey olur mu hiç? Detaylı ultrasonun amacı zaten bütün organlara bakılmasıdır. Asıl bu ultrasonda herhangi bir sıkıntı olup olmadığı görülür. Burnunun kemiğinden midesine, el ayak parmaklarına kadar herşeye bakılıyor
Busraoztrk titebouille özel hastanelerde biraz ücretleri pahali bende devlet hastanesinde yaptiracagim gibi duruyor
Busraoztrk espalp 😍tarihini takip ediyorum sadece devlet hastanesi ile ozel hastane arasinda kararsizim cunku devlet hastanesi problem sezilirse yapariz diyor ama özel direkt yapiyor
titebouille Busraoztrk özeldeki doktorum devlette yaptırıp gelin dedi ama sıra almak gerekiyor sanırım bizde geç kaldık diye üzerinde durmadık.. bencede gidin canım
espalp Busraoztrk hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama özelde çok güzel bakıyolar çok uzun sürüyor 🙏🏻 Benimki 50 dk sürdü. Sadece kalbini en az 5 10 dk inceledi doktor. Benim endişelerim vardı içim rahatladı çok🙏🏻
DenizDh Bende yaptirdim maltepe tip merkezinde 270 tlydi sanirim yaptir derim hem bebegini renkli goruyosun fotograflarini aliyorsun hemde omurgasina kadar kontrol ediliyor sagligi memnun kaldim:)
Busraoztrk DenizDh bende özel hastaneden 400 kusurdu fiyat aldim baska yerlere de sorusturiyim en iyisi
PnrGg DenizDh bende orda yaptırdım kız. Hangi doktora girdin sen 2 doktor bakıyor zaten. Ben resim alamadım bebeğim yüz üstü yatıyordu yüzünü göstermedi. Doktor yine gel bebeğin dönerse resim alırız dedi. Sen memnun kaldın mı bana hiçbişey demedi doktor sadece rporlarımı hazırladı hiçbişeyi yok herşeyi normal dedi
kutsaltiramisu yaptırdım canım hem cinsiyeti öğrenememştk biz 24. Haftada detaylı da öğrendik sonunda 🙈 hem de çok şükür herşeyimiz iyi çıktı🙏🏻
Busraoztrk kutsaltiramisu ben cinsiyetini biraz erken ogrendim simdi 18. Hafta oldugunda detayli ultrasonuda yaptiriyim icim rahat etsin en iyisi 😊
Busraoztrk Aysesare tesekkurler canim ben ozel hastanelerden fiyat alıp makul olana yaptiricam gibi duruyor devlet hastaneleri biraz sıkıntılı bir islem yaptirma konusunda