Deletedmom133 Yelss bu pahalı zaten sallanması pek önerilmiyor netten ana dizi alabilirsin bu kadar para vermeyin derim 🥰
Deletedmom133 Melekmehmetmadan senin postun neydi canım genelde yok kilo yok cinsiyet sürekli aynı post açtıkları için aşağıda kalmış olabilir
etugce Zehralismail ben yapmıştım 🙈hatta neyi nerden ucuza alırız linkleri de var, A4 çıktı da alabilirsiniz direk http://www.tugceslife.com/hamilelik/dogum-oncesi-bebek-alisveris-listesi/
Cagla29930 Ben kızlarımda kanguru kullandım bir yere giderken otobüse falan biniyorsanız çok güzel Pazar’a giderken çok iyi oluyor
Yelss etugce evet hepsini tek tek okudum tesekkur ederim. Bende muhendisinoglu nu takip ediyorum guzel bolgiler veriyor aynen güzel bir liste çoğunu almışım zaten :)
Yelss Zeynpatak bana da eşimin ablası verdi o çok işe yaradığını söylüyor çalıştığım için 6. Ayda ise basladigimda inşallah emiyor olur da sagip sütümü bırakırım evde
Zeynpatak Yelss sut saklama poseti almani tavsiye ederim onunla buzdolabinda buzlukta saklayabiliyosun . 3 kurali var . Oda sicaklignda 3 saat . Buzdolabinda 3 gun buzlukta 3 ay bozulmuyor
Meltemm1 Yelss canım bunu teyzem kullandı hiç kullanışlı birşey değil bebeği hiç sevmedi sadece titreşimli çünkü ben bunun sallanan olanından aldım daha kullanışlı olduğunu söylediler bakalım inşallah bebişte sever :)
Yelss Gulzade bende merak ediyorum bu hafta filan gidip bakmayı düşünüyorum ordan da aldığım bilgi olursa paylaşırım :)
Nursemomm Yelss ah biz herşeyi aldık sanıyorux ama ihtiyacı hiç bitmiyor sen şimdi ana şeyleri al sonradan lazım oldukça eşine aldırırsın
Yelss Nursemomm aslında işte şu an hani herkes bi hediye alıyor ya amacım da o yani uzun süre de alınacak neler varsa aldiralim diye düşündüm
Sh123 Yelss banyo küveti falan aldınmı benim ablamın çocuğu 2 yasına girecek hala kullanıyor o şart bence