Yelss
Zehralismail beşinci ayında bi bebeğim var ve kış bebeğiydi😶öncelikle ilk tavsiyem çok hızlı büyüyorlar çok çok kıyafet almamak en iyisi lazım olucaklara gelince.. yaz yada kış bebeği için iç zıbın kullanılıyor iki yada üç iç zıbın yeterli, on tane ilk etapta aldığım zıbın bana iki ay yetti yenidoğan zıbın iki tane aldım dört kez giymiştir belki sonrasında giyemedi,emzik için çok tereddüt etmiştim alışkanlık yapar meme reddederek falan diye ama öyle olmadı gazlı bi bebek olduğu için mecbur emzik kullandım pahalı bişey almayın uygun fiyata damaklı emzik kullanmanız yeterli, hastane çıkışı iki tane beşli aldım fiyatlar çok yüksek diye onlu almadım iki penye battaniye bir tane kapitone battaniye bir tane kalın battaniye bana beş aydır yetiyor, çorap sekiz kadar dı oda fazlasıyla yetti iki ay sonra kilo aldığı için bileğinin sıkmayacak çoraplar aldım penye yada kapitone yelekler den üç tane almıştım oda kış çıkana kadar yetti örgü yelek de kesinlikle bulundurun iki aydan sonra daha rahat bir giyidiriyorsunuz uykudan kalkınca falan iyi oluyor ağız mendili sekiz taneydi oda beş aydır yetiyor şapka takımların bazılarının vardı ayrıyeten iki tane aldım iyi oldu duştan sonra kesinlikle taktım burnu tıkanmasın diye alt üst takım yenidoğan değil 0 3 ay aldım ilk etapta üç ay rahat giydi beş tane takım iki tane üst dört tane alt almıştım takımları ayaksız almanınzı öneririm altları ayaklı alıp içine giydirin üstüne çorap kış bebekleri için iyi yaz bebekleri için tek takım giydirilebilir üç tane tulum aldım 0 3 ay bebeğin gelişimine göre bebekde annede toplandıktan sonra çıkıp alınabilir kıyafet zaten müslin örtü yaz gelip dışarı çıkana kadar kullanmadım yaz geldiğinde arabada falan terliyor diye kucağımda çok işe yaradı yoksa kıyafetime çıkan teri misafirlik öncesi kıyafetimde leke bırakto😂üzerine örtmeye sıcakta pusetine örtmeye emzirirken kullanmaya baya yarıyor alabilirsiniz ana kucağına gelince bebek hareketlenene kadar dört ay kullanılır ama sonra kullanılmıyor kendini atmaya çalışıyor benimli kayarak kendini halıya kaç kez indirdi☺️Bebek arabası araba yoksa lazım ilk etapta sağlık ocağına falan gitmeye sonrasında zaten şart bebekle kucakta taşıması port bebeyle zor oluyor poşet biryere gittiğinizde bebeğinizi yatırmanız için iyi oluyor biberon süt sağma makinası gibi şeyler bebek doğduktan sonra alınması taraftarıyım çünkü bebek anne sütü alırsa ihtiyaç kalmayacak almazsa zaten ona uygun gaz yapmayan biberonlar var bez ise sleepy kullanıyorum molfix çok sızdırdı canbebeden memnun kaldım markette bulursam canbebe alıcak artık sanki onun bacak arası daha iyi duruyor e Bebek’in kendi markası da aynı şekilde sızdırma yaptı herkeste farklı oluyor ama ilk sleepy aldım hala kullanıyorum alt açma yüzde yüz şart oyun halısı gelişimi içim iyi ikinci ayından sonra kullanılabilir ben piyanolu oyuncaklı olanını aldım hala kullanıyorum oturmaya başladığında da piyanoyu otur a pozisyonuna ayarlayıp kullanmak mümkün başka sorunuz varsa cevaplayabilirm umarım yardımcı olmuştur 🌿