Burcubursa Eymen-2007 Bende çok meraktayım, 25inde randevumuz. İyimi kaç kilo olmuş insan merak edyor😅
Burcubursa Eymen-2007 Muhtemel doğum tarihi 1 ekim gösteriyor ama banu çiftçide🤩 40 hafta bitmiş oluyor 1 ekimde artık kısmet🙏
Zeynepzeze Burcubursa Bilmiyorum nasıl canım sıkıldı ya 😞 Benim haftam da olanların çoğu bu kilolarda almış demek ki normali bu
Burcubursa Zeynepzeze Canın sıkılmasın, ama bu dönem karpuzu kirazı yememeye çalışmalıyız zorda olsa. Şekeri yüksek kilo yapıo hemen😓
Burcubursa Eminehm Kilo çok abartı değil bence. Ama bundan sonrası önemli🥰 Araba ne aldınız, birde biberon
Eminehm Burcubursa Evet çok dikkat etmem lazım ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım bunda en fazla 15 almam lazım Araba Johnson Tesla Travel sistem aldım biberonu da a101den annem almış daha görmedim inşallah kaliteli bişeydir
Eymen-2007 Gamze550651 nasıl beceriyosunuz ya kilo almamayı🙈 karnınız çıkmadı mı ben o kadar zorlanıyorum ki gece hiç uykum yok diyebilirim sürekli uyuyup uyanıyorum
Gamze550651 Eymen-2007 valla bişey yapmıyorum 2 buçuk aydan sonra bulantim falan oldu 4 kilo verdim onun 2 kilosunu aldım sadece 😊 karnım var ama gören 6 aylık deyince şaşırıyor 😂
Eymen-2007 Bizde yazcak mıyız doğum hikayesi ahhh ahhh kokay dogumlr nasip etsin rabbim hepimize isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın
FSCMK Burcubursa ufak tefek alışverişimiz kaldı karnım çıktı ama eğilince karnına ağrı giriyor yaa aceba soğık su içiyorum ondan mı
Burcubursa FSCMK Bende soğuk içiyorum hep ama ağrım yok. Üşütmüş olabilirsin, bide artık hızlı büyüyor normaldir🥰
EsrAlii Burcubursa espalp aynı düşüncedeyim ya eşimin görevi sebebiyle böyle birşey olmayan bir memleketteyiz. İnternetten de pek olmuyor ya bence ama doğuma 1.5 ay kala kendi memleketime gidip oradan tamamlamak istiyorum ya 😬
Denyill 26+1 ve 20 kilo aldim sizleri gorunce feci oteis kilo almisim 🤨 bebegimin herseyinide tamamladim cok sukur
Deletedmom0034 27 haftalığım 9 kilo aldım. Hiçbir hazırlık yapmadım. Birden gelse napıcam bilmiyorum 🙈🙈