Snmkrt01 İzmirdeyseniz çankaya tip alev hanimi öneririm size çok tatlı ilgili ve iyi bir doktor 85 lira muayenesi de
omur_01 ben 55 tl veriyorum param bosa gitmesin diye doktorum ucretsiz muayeneye bile cagiriyor zamanin olmasa bile.gel yinede bakarim sohbet ederiz diye 🤣
sevdeniz gozdem06 yazdım sandım yazmamışım adını 🙈 Op. Dr. Dilek Özdur’a gidiyorum. Çukurambar’da muayene yeri. 😊
ezoterik Selinish_ canim maalesef izmirde cok pahali ben prof a gidiyorum ve evet 400 tl.veriyorum medical ve kentte pahali hastane olarak ama egepol çınarlı daha uygun oralara bak istersen
Selinish_ ezoterik bende şu an ki doktoruma 250 tl veriyorum . Aramızdaki buzları erittik son ayıma geldik şükür 😊
Delal123 Selinish_ canım sen hangi şehirde yaşıyorsun ben ankara çankayadayım ama burda da öyle fiyatlar bende yeni açılan hastaneye gittim
Linammmm Pandabekleyenanne bende acıbadem takıplı danısanıyım abartılacak kadarda pahalı muayne ücretleri yok konfor ve kalıte arıyoruz sonucta guven onemlı
Pandabekleyenanne Linammmm benim özel sigortam yok maslak için 495 lira muayne ücreti istediler🤷🏼♀️ Bende Medical park tercih ettim 260 liraydı