YcelMlayimYldrm Civcivinannesi bnde kullanıyorum canm fitil olarak. 24 haftalık hamileym benm plesanta rahimi kapatmış kanamam oluyor o yüzden kullanyrm
Ceyduygu Civcivinannesi Kanama ve kasılmalarda veriyorlar. Arkadasın dedigi gibi tedbir olsun diye verilmez. Çünkü hamileye durduk yere ilac verilmez ayrica bu hormon ilaci o yuzden bi problem olmasa hic vermezler yani. Benim kanamam vardi bende kullaniyorum. Gebelikte bebege hic bir zarari olmuyor tabiki. Sizin kasilmaniz varsa kullanmalisiniz. Ama hic bisey yokken ben kullanmak istemem sahsen durduk yere neden ilac iceyim yani
eedaozak Merhaba, ben kullanıyorum. Gebeliğim çok yeni. Düşük önleyici vitamin. Biraz baş dönmesi yapıyor uyku getiriyor. Dr gece yatarken iç dedi bana. Genelde tüm gebeliklerde veriliyormuş
Civcivinannesi eedaozak bu ilaç hem içiliyormuş hemde vajinadan kullanılıyormuş galiba bana da gece yatmadan önce vajinana yerlestır dedi
HulyA60 eedaozak benim ilk gebeligimde düşük oldu ve şimdi hamileyim yeni daha doktora gitmedim banada verir mi ondan
eedaozak Civcivinannesi yoktur evet,bendede yok düşük tehlikesi. Her ihtimale karşı veriyor dr daha tutunma aşamasında oldukları için. Endişe etmeyin
Civcivinannesi eedaozak yanlış anlamadıysam rahimde kasılma var ama bu korkulacak bir şey değil dedi 17 + 4 haftalık hamileyim peki sen ?
eedaozak Civcivinannesi benim daha çok çok yeni ben Allah’ın izniyle inşallah salı günü keseyi göreceğim nasip olursa 🙏🏻 Ama ablamdan biliyorum kasıkta ağrı vb şeyler çok normalmiş. Sen telaş yapma. Çevremdeki tüm gebeler bu ilacı kullandı,çok araştırdım bende.tamamen tedbir sadece. Hiç korkma çok normal bir ilaç ve dr iç dediyse iç canım
GamzeTetik Civcivinannesi canım ben de kullanıyorum 16haftalık oldum 7.haftadan beri günde iki tane fitil olarak atıyorum .içerde progesteron hormonunu artırıyor .korkulacak bi durum yok merak etme bna her hafta iğnesi de yapılıyor
Oge Civcivinannesi rahmide yumuşatıyor kanamayı durduruyor bn 35 deym hala kullanıyrm 200 mg fitil olarak
eedaozak Civcivinannesi sizdende allah razı olsun 🙏🏻 Ben hapı içiyorum bu arada fitil olarak almıyorum. Çünkü bende anormal derecede baş dönmesi falan yapmadı
Civcivinannesi Bende bu akşam başlayacağım bunun yanı sıra osteocare diye mi ilaç ve gyno ferro sanol diye ilaç verdi
eedaozak Civcivinannesi onları daha bilmiyorum çok yeni gebelik çünkü ama bilen arkadaşlar vardır muhakkak canım
eedaozak Civcivinannesi progestandan korkma. Düşük tehliken olmasa bile,kanaman olmasa bile veriyor dr. İçinin rahatlamasını istiyorsan dr ayrıntılı sor 😘
EmineGneDemir Civcivinannesi canım bende aynı ilaçları kullanıyorum. Progestanı önlem amaçlı kullandırıyor doktorlar benim plesanta aşağıda mesela bu yüzden risklere karşı
Yaseminyakup Canm altı ay oldu hamileliğim dört aydır kullanıyorum fitil olarakta ağız yoluylada alabilirsin düşük önleyici benm bildiğim yani doktor neye göre sana önerdi bilmiyorum ama benm kanamam var diye verdi bi daha ki sefere git sor neden verdiniz diye ona göre için rahat olsun
gigi Yaseminyakup canım bu ilaç bir zaman sonra kahverengi akıntı yapıyor mu benden akıntı geldi de korkuyorum
YcelMlayimYldrm Yaseminyakup bende kullanyrm da ara ara kanamam devam ediyor sizde kanama oluyor mu bnde 6 ayligm
Civcivinannesi Yaseminyakup doktorum çok iyi Allah razı olsun korkulacak bir şey YÖK sadece bir kasılma var çok az rahimde rahatlatılması için veriyorum dedi ama ben yine de işte birazcık korktum 🙈
Yaseminyakup gigi kahverengi akıntı gelmesi sıkıntı değil yüksek derecede koyu kırmızı parlaksa iyi değil canm bol bol sıvı Alman lazım
Yaseminyakup YcelMlayimYldrm canm maalesef aynı durumdayız tabi allahtan başka ilah Yok o yüceliğle dayandık rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin leke tarzındaysa korkma stres şakın yapma mutlu ol sürekli çünkü çok önemli