sdkaturhan canım çok teşekkür ederim. Sağ salim kavuştum çok şükür. Gökalp beyden allah razı olsun. Bugün benim de kontrolüm vardı kendisine sarılmamak için zor tuttum kendimi. Allah onu çocuklarına hastalarına bağışlasın inşallah. Çocuklarını da ona bağışlasın. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Düşüncesi bile korkunç. Senin de bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Gökalp beye güven ve içini rahat tut.
Şimdi canım anlatayım. Epidural paralı olduğu için tamamen hasta isteğine bağlı. Doktorum Epidural meselesini açmadı bile. Anestezi doktoru soruyor istemezsen belden mi genel mi istiyorsun diyor. Ona göre spinal ya da genel yapıyor. Tabi benim genel yapmak istemelerinin sebebi acil olmasıydı. Yani Epidural için kimse bir şey demiyor paralı sonuçta tamamen senin isteğine bağlı.
Standart paketti benim 5700 ödedim kursa katıldığım için 300 indirim oldu. Tek kuruş fazla almadılar. Aksine hastanede kaldığım sürede her ihtiyacı karşıladılar. Bebeğe kıyafet verdiler bez ıslak mendil bana süt arttırıcı çaylar göğüs kremi falan verdiler. Paket içeriğinde yazan her şey doğru şekilde karşılanıyor. Hastaneden çok memnun kaldım. Çalışanlar da çok ilgiliydi. 3 saatte bir hemşireler gelip iyi misiniz diye soruyor, bebek hemşiresi ayrı oluyor onlar gelip bebeği soruyor. Banyo yaptıralım mı dediler olur dedim yaptırdılar. Hatta banyo için gittiğinde bakmış altı pis değiştirmiş hemşire. Yani çok iyiydiler. Hepsinden allah razı olsun. Temizlik de iyiydi günde 2 kere temizleniyor. Onun dışında bir şey istersen hemen geliyorlar. Bir de temizlik şefi gelip memnun musunuz şikayetiniz var mı diye soruyor.
İyi ki dediğim bir doktorum ve hastanem vardı yani kuzum doğumda. Gönül rahatlığıyla devam edebilirsin.
Doktorum babalar gününde çıktı geldi 5 dakikada. Ben mesaj attığımda yarın bakalım gel de diyebilirdi. Salı doğum planı var zaten bir şey olmaz da diyebilirdi. Ama demedi. Allah bin kere razı olsun ondan.