Esila-22 Selam arkadaşlar. Bir sorum olacak size; Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı içinizde? Araştırdım sakıncalıymış. Günlerdir bunu düşünüyorum. Yaptırmayı düşünmüyorum ama, kafam çok karışık. Lütfen beni aydınlatın..
mervedd Esila-22 bende yaptırmadım şüpheleniyorsan açlık ve tokluk kan değerlerine baktır ben öyle yaptım bir sorun olmadı 35. haftadayım
Hamd_olsun Daisyy Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. hastahane özelmi devlet mi neresi merak ettim. siz anlattınız benim içim daraldı nefes alamadım. 10 yıl önce Sezeryan oldum çok zor olmuştu uyanırken nefes alamadım meske kullanmıştım . O anlar aklıma gelince tekrar çocukyapmaktan vazgeçesim geliyor.
Daisyy Hamd_olsun özel hastane canım benim. Hiç için daralmasın. Her şey bitip geçiyor. 5 gün oldu ve yüzümde güller açıyor. Uykusuzluğa rağmen bitmeyen bir enerjim var. Bebeğimin yüzüne bakınca iyi ki diyorum. Hiç korkma cesur ol ilkini düşünme bir kadının her hamileliği farklıdır. Kötü olmayacak pozitif düşün 😊
AyazEfeninannesi Daisyy geçmiş olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🙏🙏pompa olarak ne kullandınız manuel mi diğeri mi daha iyi acaba ?
Daisyy AyazEfeninannesi çok teşekkür ederm size de nasip olsun inşallah 😊 weebaby elektrikli pompa aldım canım. Memnunum. Ama karşılaştırma imkanım yok yani 5 tane ayrı marka pompa alıp karşılaştırmadığım için en iyisi diyemem. Kendi açımdan memnunum.
Fdsa Alinam ameliyat yeriniz hala uyuşuk mu sizinde hissetmiyorsunuz birde kesilen yer kalkınca böyle yanıyor sizinde oluyormu ateş birde
Alinam Fdsa canım sol tarafa ameliyat yerinin oraya arada bir ağrı giriyor bi de gaz varsaok sancım oluyor o kadar. Uyuşukluk hissi hep olacak orayı çok hissetmeyeceksin ona takılma
Papatyam34 Daisyy resmen kendi Doğum hikayemi okuyorum sandım aynı şeyler bnmde basıma geldi Salı gününe sezaryen günü almıştık hareketlerinden şüphe duyup gittim ve acil sezaryene alındım Salı gününü bekleseydim belki de bebeğimi kaybedecektim Allah korusun 😞
Daisyy Papatyam34 öyle mi kuzum ne kadar oldu doğum yapalı sorun neymiş sizin? İyisiniz değil mi ikiniz de şimdi? Allah korusun çocuklarımızı