Meryemylcnky Kimler Mersin'de kızlar toplanıp sohbet etmeye ne dersiniz. Nerede oturuyor ve hangi doktora gidiyorsunuz 🤰
Nurdem33 Meryemylcnky ben mersinde akdeniz yeni mah oturuyorum form yaşam hastanesinde Semra vezir e gidiyorum 11+1 gebeliğim
Busran Meryemylcnky ben mersinde Akdeniz Gündoğdu da oturuyorum şehir Hastanesi'ne gidiyorum dr um Mehmet kaya çok memnunum
Ngrs Nurdem33 Normalde o doktor medicalparktaydı daha sonra orta doğıuya geçti dolayısıyla daha hastane ile ilgili pek bişe bilmiyorum sadece doktor çok iyi o yüzden o oraya geçince ben de evin hanımla devam etmek istedim😌
Dilek_58 Meryemylcnky merhaba ben davultepede oturuyorum. Forum Yasam Semra Vezir hocama gidiyorum cok memnunum sagolsun. Sehir hastanesi Mehmet Kaya'ya da gittim iyi bir doktor ama ultrason cihazi kotuydu galiba karnima cok bastirdi iki gun mide agrisindan kusmaktan oldum mide ameliyatliyim ondan galiba sikinti yasadim. Bu arada 28. Haftamdayim.
Baykaraelif Ben de mersindeyim bahçelievlerde ..forum yaşam Sultan Hanim a gidiyorum 24 haftaligiz bakalım :)
NeslihanOner Meryemylcnky ben göçmen tarafı. Batıkent mah. Forum Yaşam Ahmet Işıktan doktorum 39+1 iz
Meryemylcnky Nurdem33 Karayollarının orda oturuyorum 27 haftalık gebeyim su Hastanesi'nde dilek Şahin Özdemir'e gidiyorum
Nurdem33 Meryemylcnky hımm nasıl peki iyimi hastane ve dr bize %25 varmış o hastanede oyüzden soruyorum 😁
Arzu_1991 Forum yaşam himmet beye gidiyorum 36 haftalık olduk kızlar çocuk doktoruna nereye götürmeyi düşünüyorsunuz Doğumdan sonra tavsiye edeceğiniz doktor var mı