espalp Yaser27 benim de en az 3, 4 litre gidiyordur. Tuvaletten çıkamıyorum ama olsun resmen içim yanıyo su içmezsem 😂
Muhendisanne Yaser27 benim de 3.5 4 lt oluyor tükettiğim su. Zaten suyu çok seviyorum. Hava da sıcak. 🤭
35ilknur35 Yaser27 ne güzel içebiliyorsun ben günde 4 bardak anca içiyorum midem bulanıyor kusuyorum fazla içince 😣
Derya0707 35ilknur35 ilk 3 ay günde 1 bardak bile içmedim mide bulantısından hatta Bi arkadaşım su dan tiksindi haftada Bi banyo yapıyordu su görmek istemiyordu 🤣
Kivilipastaa Yaser27 maşallah 🧿 canım valla doktor günde 3 litre dedi daha yeni 1 buçuk bitti vücudumun suya mı ihtiyacı yok anlamadım neden içemiyorum
Derya0707 Meltmc00 fazla su da mı ödem yapıyor ya hayır olamaz ödem atmak için bol bol su için demezler mi 🙈
Yaser27 Deletedmom133 ahahah bizim de aynı valla eşim pek içmiyor ben bitiriyorum sürekli su söylüyoruz 🤣
Seda_123 Yaser27 Ben 3 e yakın içiyorum ağzım kuruyor enfeksiyon varmış haberim yok değerim düşmüş demek ki suyun faydası oldu 🤣
aselzumra Yaser27 valla bende rahat 5 litreyi buluyorum o kadar scak ki insan ister istemez çok içiyo zaten