Biryabanci1 Zeyneb96z hamd olsun canım ☺️ Hareketlerini 16. Haftadan beri hissetmeye başladım bu 2 gündür daha çok hissediyorum 😅 güzel duygular ❤️❤️
Hll Zeyneb96z cok şükür şimdilik iyiyim☺️Zaman bian önce gecsin diye bekliyorum😊ilk gebeligimde cok canlydm ama bunda sürekli yatmak istiyorum. Hic hareket edesim gelmiyor😏
EAK Zeyneb96z 18+6dan selam canım.Oğlumun hareketlerini hissediyorum.Tam bir su çocuğu olacak sanırım çünkü havuzda denizde duşta kıpır kıpır maşallah.Bi de sebze yemeklerine bayılıyor daha kokusunu duyar duymaz başlıyor hareket etmeye.Sen nasılsın?
Bertevc Zeyneb96z bende 18+6 dayım, herşey şükür yolunda 🙏🏼 Bir şikayetim de yok, sadece bu sıcaklarda işten dönerken çok zorlanıyorum :/
Zeyneb96z Biryabanci1 MasAllah sağlıkla inşAllah😌🙏🏼 aynen bende gitdikce dahada hiss ediyosun çok şükür bulantılarda yok
Zeyneb96z Hll Şükür hep böyle olalım rahatlıkla sağlıkla gecsin🙏🏼☺️Ama ben bu haftalar gec uyuyorum gec kalkarım coğu zamanda cobuk ama evet bende cok yoruluyorum
Zeyneb96z EAK MasAllah devamlı olsun bende Şükür iyi evet aynen yüzüyo karında☺️Ama ben doktor soylentisile yatakdayım 1-2hafta her şey yolunda sadece dahada iyi olmak için Allah herkese yardımcısıı olsn
Biryabanci1 Zlmdemir Canım bildiğin böyle birşey vuruyor tık tık diye.. ilk baş balık gibi seyirme olmuştu hatta tam uyicaktım bi anda affalladım uyandım.. Sonradan pıt pıt vuruyor.. üzülme sende yaşarsın az kalmış..
Zeyneb96z Zlmdemir ya bakıyor bazıları cobuk bazıları 20haftada falanda hissedir ben çok baya hassasım ondan belkide))sankı bi şeyler gecdi yüzüyor gibi hiss edeceksin inşAllah takma öyle şeye esas doktorda iyi diyosa yeterli☺️
Zlmdemir Biryabanci1 inşallah canım çok teşekkür ederim ☺️ sanırım o vurmalar çok hafif damar atar gibi oluyor arada.20 haftaya kadar bekliyorum sağlıklı olsunlar da o yeter.