Semanurakyel Bende 8+4 üm ama 8 haftalıkken gittiğimde doktor ultrasonda 8+6 olarak gördü kalp atıslarını duydum çok güzel bi duyguydu 22 mm dedi çok mu haftasına göre acaba 🤭😍
sevval55 Bende 8 haftamın ıcındeyim hic bir belirtim yok mide bulantım kusmam hic olmadı. doktorum bebegimin yanında ikinci bir kese gordu haftaya bakıcak belki ikiz belki boş kese dedi geçen hafta yoktu🙈
kimsebilmesindiye 8 haftanin icindetim oyle hamilelik belirtilerim yok.cok acikiyorum ve uykum geliyor. ilk cocugumda calisiyordum zaman geciyordu.bu hamilelikte zaman gecmiyor gibi geliyor bana
masalsii Asli34 ya benim de 5. Haftam gerçekten iştahım açık kilo almamışımdır ama nedense tiksinsemde yemek istiyorum 🤷🏼♀️
zeyata Asli34 kalp atışını duyunca ne hissettiniz biz 8 hafta 5 günlüğüz 8 gün sonra randevumuz var doktora o zaman duyacağız büyük ihtimal ben ağlarım diye düşünüyorum 😭❤️
zeyata Maviiii48 mide bulantısı kusma olduğunda serum falan taktırmak için kadın Doğuma mı yoksa araştırma hastanesine falan mı gidiyoruz ben devlet hastanesine gittim bir şey yapamayız kadın Doğuma git dedi ilk gebeliğim bilemiyorum da 🤭
Maviiii48 zeyata ben özel hastaneye gidiyorum acile gittim durumumu belirttim tansiyon vs baktılar kaç haftalık olduğunu sorup serum taktılar. bi kere de kadın doğum yönlendirmişti bu arada biz bişey yapamayız demeleri çok saçma zaten gebelere verilen ilaçlar belli yani
Minnosizmmm Asli34 daha minik bi susam tanesiyiz 4+5 günlüğüz keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışına gidicez umarım bende o güzel pıt pıt seslerini duyarım 😍 hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin 🐥😊💜
Asli34 Fatma_kaya_ ben 8 ay önce bi düşük yaptım bu yüzden geç gittim doktora hep 6+0 da kalp atışını gördüm 7+2 de duydum 💗
Fatma_kaya_ Asli34 benim de doktor kalp atmazsa alalım diyor onun için dikkatimi çekti ilk bebeğim ins yarın gittiğimde atar❤️
Elifimsi Asli34 Canımm bizdeee 6+6 oldukkk 🌸 inşallah pazartesi kalp ritimlerini duymaya gidicezzz ne kadarlıkken duyuluyor bilmiyorum ilk hamilelik olduğu için hiç fikrim yok 🤗
Esraannee Asli34 ayy biz 10.haftayı bitiriyoruz yarın. Zor gecıyo bıraz haksızlıktan falan ama saglık sorunumuz yok cok sukur 😍