A_S_K Aylingizem Oğlum olsaydı Mustafa Kemal koyacaktım ama kızım oluyor :) Onun dışında Metehan, Bartu, Göktuğ, Göktürk, Gökmen, Yağız, Çetin, Ayaz :))
A_S_K Aylingizem Onlar öyle sanmaya devam etain. Kuranda geçip anlamı kötü olan ama günümüzde konulmuş bir sürü isim var. aleyna, irem, keziban daha aklıma gelmiyor şu an. Kesin cennetlik olurlar. İsmin nasıl olacağını değil anlamının güzel olmasını söylemiştir peygamber efendimiz.. Eğer Kuranda geçen isimler konması gerekseydi kuranın içinde çocuklara konulacak isim bölümü olurdu. Saçma sapan kendince fetva yaratıyorlar
Zumra04 A_S_K fetva verecek olsam emın ol bu sen olmazdın cahıllıkle bı ınsanı yargılayabılecek kadar kotu dusuncede bırısınız...
Aylingizem Afra34 niye hesap verelim ya siz iyi misiniz ? Kuran ı kerimde çocuğa kuranda geçmeyen bir isim konulursa bunun günah olacağına dair bir açıklama var mı söyler misin? Kesinlikle yok.. hesap verilecek bir durum yok insanlara dayatma yapmayı kesin siz kendi çocuğunuza koyabilirsiniz ama başkalarına günah diyemezsiniz. Siz günaha giriyorsunuz..
Afra34 Aylingizem önce konuşma uslubunuza dikkat edin sonra kim olduğum da sizi ilgilendirmez benim umrumda bile değil ne koyduğunuz bana düşen uyarmak..!!
Zumra04 Afra34 bosver kendı cok bılmıs yaa bızlere cahıl dıyo kendının anlama kapasıtesı okadar tabıkı bıze dusmez sen burada post acmıssn bılgı edınmek ıcın bızde yazmısız gerısı sana kalmıs kımse burada senı bıseye zorlamıyo
Zumra04 Aylingizem ben zaten cocuguma kurandan gecen bı ısım koymusum komıkse gulun barı ben burada kotu bısey kast etmedım kıı dogru olan bıseyı soyledım pekı bana nerede gecıyo o hadıs buradan gosterırmısın bakalım anlamlı olsn kuranda gecmesn merak ettim ınsanları cahıllıkle yargılocagına konusmalarına dıkkat et bbence cahıllık devrınde degılız malesef...