yigitalptb gulsumklc2 o haftalarda hızlı veya belirgin olmuyor bebeğin kilo alımı. Çok fazla etkilemez yani yediğiniz içtiğiniz kilosunu ama siz yine de organ gelişimini en iyi şekilde desteklemek için sağlıklı beslenin tabii. Yumurta ceviz süt peynir bulgur tam tahıllı ekmek vs. 30 haftadan sonra haftada 100 gram 34ten sonra da haftada 200/250 gram almaya başlıyor hızla. O haftalarda fark yaratıyor işte kaşar muz vs
FatmanurCo Kadriye4567 Aynen benimde öyle çok dikkat ediyorum sütü yumurtayı eksik etmiyorum yine de olmuyor iyi kiloları duydukça üzülüyorum
Busra05344 gulsumklc2 canım ben hep yedim. Çocuğun beyin gelişimine iyi geliyor ama günde bitane yedim çok degil ama suan 38 haftlgm 4 5 tane yiyiorm hem sütte yaparmış ;).
ikicocuklubiranne gulsumklc2 sizin kilo vermeniz bebeği etkilemez siz doğru beslendiğiniz sürece. Gün içerisinde yoğurt süt yumurta ceviz gibi şeyler tüketmek bebeğe faydalı oluyor.
Zeynka gulsumklc2 sağlıklı beslendiğiniz sürece kiloyu bebek alır. Kırmızı et, tavuk, balık, süt ve süt ürünleri, kuru ve yaş meyveler... ağırlıklı olarak böyle beslenirseniz bebeğiniz kilo alacaktır🧡
Ssraa Arkadaşımın doktoru makarna pilav demiş🙄 bebeğe değil de direk bize aldırır ama pek emin olamadım😁