masalsii TunarinAnnesi canım bence iki gün içinde ver Zaten varsa gebelik yükselmeye başlıyor yavaş yavaş ama tam emin olayım diyorsan daha önce gecikmen olduysa böyle bekle tabi
princess_gzd Kubos1 merhaba yorunuzu okuyunca heycanlandım bende de adete 5 gün kala oldu bi kere bu akıntıdan hatta elime geldi biraz fazlaydı.şimdi tam adet günüm ama inşallah hamileyimdir nasıl bi akıntıydı sizin?
Annemmm2 TunarinAnnesi insallah vardır, bende hafiften gördüm ama yanılma payı da olabilir heveslenmeyin kan vermeden
Annemmm2 TunarinAnnesi aynen ümitlendirmwk te istemiyorum o yüzden ama benimkisi bundan daha silikti hamileyim suan 6 haftalık oldum
Masal_asil TunarinAnnesi benimde öyleydi erken yapmıştım testi .. daha yeni canım bebek .. hayırlı ugurlu olsun :)
ATC TunarinAnnesi ben gördüm var gibi bi hayalet çizgi canım Saglık ocağında yaptır kan testi inşAllah hamilesindir canım 😊
TunarinAnnesi ATC 3gün daha geçsin adet olmazsam kan vericem hayır dualarınızçin çok teşekkür ederim 🙏
Sevo9090 TunarinAnnesi ben de gördüm cizgiyii insallah vardir canim :) kan testi yaptırınca bize haber verirsin.
TunarinAnnesi princess_gzd bende yumurtlamadan sonra tamamen kuraklık oldu adete 2gün kala havuç rengi kremsi beyaz akıntı geldi 3gün geçdi yine beyaz kati krem akinti var İnşAllah hamileyizdir 😍🙏
DiplomaliEvHanimi TunarinAnnesi hadi hayirlisi canim mayis 31cektigine gore hesaplanırsa bugun normal adete gore hesaplanirsa yarin benimde adetim bnde merkla bekliyorm sabahdan beri belime agri saplaniyo 🤭