Nazoliii Gamseeeeee olabilir belki daha oraya el armadilarsa hastanenin icinde ki her seyi isim olarak degistirdiler 😊
Yeliz2311 Gazi hastahanesinden deniz hanima nasil randevu alabilirim yada direk gorusebilecegim numarasi var mi sizde kizlar
Nnnnaaaazzzz Yeliz2311 randevu sekreterden alınıyor ve malesef direk görüşebileceğin bir numara olmuyor
Semayy Yeliz2311 numara vermiyor internetten sekreterliğin numarasını bulup arayabilirsiniz ama yeni gebe almıyor takipteki gebelere bakıyor artık diye söylemişti sekreter
Semayy Yeliz2311 numara vermiyor internetten sekreterliğin numarasını bulup arayabilirsiniz ama yeni gebe almıyor takipteki gebelere bakıyor artık diye söylemişti sekreter
arastirmacianne Yeliz2311 etimed hastanesi şimdiki a Life hospital bu dediğim Doğum paketi sadece Doğum ne kadar bilmiyorum
arastirmacianne Yeliz2311 umarım iyi bi doktora denk gelirsiniz ben gelemedim.İki doktora gittim ikisi de ters.Şu an koruya gidiyorum doktorum o kadar nazik kibar anlayışlı güzel yürekli ki iyi ki onu tanımışım🙏🏻