seher_unl Gebelikbilgisi doğumdan sonra bilgi verirseniz çok sevinirim. Kızımda o kadar zorluk çektim ki hiç bir krem fayda etmedi ağlayarak emzirdim resmen kan geldi. Eğer faydası varsa ilk alıcağım şey olur
Gebelikbilgisi gLycn_ eğer süngerli bi sütyen kullanırsanız hiç belli olmuyo ama düz penye bi çamaşırda sanki uçları çok büyük gibi bi görüntü oluyo
Weewe Rabia2019 hiçbir şey sürmeden direkt göğüs ucuna kapatıp üstüne sütyeni takıyorsun. O öyylece duruyor zaten orada. Kendiliğinden yumuşatıyor. Yumuşaklık hani göz altı torbası olur ya bazen böyle minnoş bir dokuda, öyle oluyor.
Deniziimmm Weewe benim şuan göğüs uçlsrım yara değilde kabar ksbar olmuş ve kabuk kabuk şuan alıp taksam faydası olurmu acaba
Gebelikbilgisi Rabia2019 hergün 2 saate yakın tutuyum. Normalde kuru olan göğüs uçlarım aynı eskisi gibi oluyo. Doğumdan sonrada yazarım faydasını inş
Gebelikbilgisi Rabia2019 2 hft oldu Doğum yapalı ancak yazabiliyrm iyi ki almışım hiç yara olmadı göğüslerim. Hem emziriyrm hem sağıyrm süreklide gümüş kapaklar takılı