Rabia2019 Kızlar bugün alacakken son kez yorumlara baktım ve bir kaç tane olumsuz yorum okudum kullanan var mı?
Gebelikbilgisi Rabia2019 ben aldım doğumum Cuma günü ama 1 hftdır ara ara takıyrm cidden fark war artık Bebek doğunca yara olur mu iyi gelir mi bilemiyorum
seher_unl Gebelikbilgisi doğumdan sonra bilgi verirseniz çok sevinirim. Kızımda o kadar zorluk çektim ki hiç bir krem fayda etmedi ağlayarak emzirdim resmen kan geldi. Eğer faydası varsa ilk alıcağım şey olur
Gebelikbilgisi Rabia2019 hergün 2 saate yakın tutuyum. Normalde kuru olan göğüs uçlarım aynı eskisi gibi oluyo. Doğumdan sonrada yazarım faydasını inş
Lale00 Rabia2019 bende dogumdan once almayi planliyorum . Ben kullanmadim ama en yakin arkadaşımin gogusleri asiri yara olmustu emzirmeden ne kullandiysa iyilesmedi denemedigi sey kalmamisti emzirirken agliyodu artik o kadar kotuydu. En son bu kapaklardan aldi ve 3 gunde gogusleri toparlamisti almak gibi bi niyetin varsa hic dusunme al derim genelde dogumdan iki hafta once kullanilmasi oneriliyo bende ihtiyac listeme yaZdim ilk alicaklarimdan biri nerdeyse
Rabia2019 Lale00 teşekkür ederim canım ben de böyle güzel yorumları görünce almaya karar verdim ama hiç bir işe yaramıyor almayın param bola gitti vs yazanlar olmuş onları görünce bi tereddütte kaldım
Lale00 Rabia2019 dogru kullanmamislardir belki etkisini gorememislerdir olabilir bole seyler bence kesinlikle ihtiyac listesinde olmasi gerek. Diger o plastik gogus kalkanlarina para verip parani cope atma derim . Biraz pahali bisey ama iyi geliyo gercekten. Trendyolda bide n11 de indirime giriyo cogu zaman istersen ordan takip et ben ole almayi planliyorum
ElifAlya Silver nurse etkisi var mı bende merak ediyordum. Bir arkadaş al mutlaka demişti bende listeme ilk onu eklemiştim. Başka kullanıp memnun kalan var mı acaba
Lale00 Rabia2019 kredi kartina yapiliyor internet alisverisinde hatta suan bi kampanya var baktimda urunun fiyati dusmus trendyolda 😅
Weewe Ben aldım. 33. Haftadayım, uçlar acıyordu deneyeyim hem dedim; günde 1 2 saat falan takıyorum iki gündür, yumuşatıyor, acısı azaldı. Doğum döneminde de işe yarayacak bence.
Weewe Rabia2019 hiçbir şey sürmeden direkt göğüs ucuna kapatıp üstüne sütyeni takıyorsun. O öyylece duruyor zaten orada. Kendiliğinden yumuşatıyor. Yumuşaklık hani göz altı torbası olur ya bazen böyle minnoş bir dokuda, öyle oluyor.
Merveykaya Bende aldım doğuma 5 hafta kaldı bir kere denemek için 2 saat taktım beklettim yumuşattı baya umarım işe yarar doğumdan sonra 🙏☺️