eslemalt123 bana da %90 erkek dendi ilk başta daha sonra %100 kız dediler hatta bi akrabamın 9 ay boyunca kız dediler herşeyi aldılar bebek doğduğunda herkez şoka girdi bebek erkek çıkınca 😂😂
buseakinn Ultrasonda şak padanak gözüküyo ama buraya ultrason atsam yardımcı olur musunuz korkuttunuz beni
Muhemmedmehdi Yaa banada 18de erkek dendi ama simdi 28 haftamdayim haftaya gitcem acaba bendedemi yanlis anlasildi🤦🏼♀️ Kac gundur bunu dusunuyorum 🧐
Selinaz Aysegul27 banada 13.haftada %100 erkek dendi 21.ci haftada detaylida da kesin kiz dendi. Ama hala emin degilim ya yine degisirse die😃 suan 22+3 Bende herşeyini mavi almıştım alışverişte erken davranmisim ilk cocuk insan hevesleniyor🙈
Guzelannee Aysnrplt renksiz oldugu halde neden detaylı diye geçti acaba anlamadım hani orda baktıda erkek dedi bebeğe yorumları okuyunca korktum değişirmi diye hazırlandık çünkü en son 22 detaylı ultrasonda baktı bütün organlara falan parmaklarına kadar saydı cinsiyette yanılmaz inşallah
Nergis34 Aysegul27 ewt canim kuzenimdede aynısı olmustu onada 2 li test de erkek de ndi sorna kiz olcagini ogrendi
Hacerdogan Aysegul27 aynısı bizimde başımıza geldi 16 da erkek dediler 35 haftalık olduk kız hala 😂 bizde bazen değişimi diyoruz yüzde yüz demesine rağmen. İlk çocuğumuz bizim ❤️ Hakkınızda hayırlısı olsun
Yamo Aysegul27 ay şuan kendim gözümün önüne geldi ben de. Cuma doktora gidicem 21 haftalık hamileyim bana hep erkek deliler hatta pipisi de var foto da acaba kız derler mi ya 😀😀
Suna-orhn16 Aysegul27 canımmm bende şuan 13 haftalık hamileyim doktor erkege benziyo desi ama ben hep kızım olcak diyorum bu bana umut oldu
Eime Ay benimde hem devletteki hem özelde ki erkek dedi kıyafet alıcaktım cesaret edemedim simdi 16 haftalığım bu arada😂
Busraa32 Aysegul27 bende 18+5 de öğrendim erkek dendi ikili tarama da da erkeğe benziyor demişti direk gördüm dedi haftaya detaylı usgye giricem geç öğrendiğim için değişmez gibi geliyor ama genel belirtilerim de erkek çevremde de herkes erkek diyor zaten bende bi acaba dedim 😊