Lokman hekimde dogum yapanlar
- Düzenlendi
elmaliturtanin_annesi1444 merhaba canım ben de Akay’a gidiyorum . Doktor konusunda kafamda soru işareti oldu , doktorun yaklaşımı nasıl senin ? Tersliyor mu ?
Bende sincan lokman hekime gidiyorum paket almayi dusunuyorum ama bi arkadas fark fln oduyoruz dedi 15 tl beni bu konuda bilgilendirmediler her lokman hekimde aynimi acaba
12_yil_sonra öncelikle hayırlısı olsun 🙏sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏benim Selçuk hocaya ikinci kez gidişim daha doğrusu ikinci hamileliğim ama bu benim ilk hamileliğim diyebilirim çünkü ilki dış gebelikti.hocamız çok iyi bir insan.ben dış gebelikte sevmemiştim doktoru söylediklerine inanmıyordum ama haklıydı.psikolojim bozulmuştu.hocamız haklıydı ve ben kabullenmiyordum.ben ilk gebeliğimde çok erken fark ettim çünkü sürekli test yapıyordum.zaten yaklaşık 7 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrendik.dünya başıma yıkıldı sanki🥺doktorumuz herseyi düzgün ve saklamadan söylüyor bu yüzden çok seviyoruz doktorumuzu 👍herşeyi olduğu gibi anlatıyor iyiye iyi kötüye kötü 👍bu hamileliğimde bana dedi ki : sen geçen sefer benden hoşlanmadın ama bu sefer bence beni seveceksin dedi👍Anlamış onu sevmediğimi 🙈çünkü geçen sefer kötü haberler vermiştim bu sefer güzel haberler vereceğiz dedi 🙏doğru söylüyordu geriye yolundaydı 👍her şerde bir hayır var dedikleri doğruymuş Allah gerçekten çok büyükmüş bu dış gebelikten sonra benim hiç düzeni olmayan adetim düzene girdi ve gün şaşırmadı kızıma hamile kalana kadar👍🧿doktorumuz geriye yolunda dedi ikili tarama çok şükür normal çıktı 👍velhasıl kelam Selçuk Arslan hoca hem çok iyi bir insan hem çok iyi bir doktor 👨⚕️ 👍tavsiye ederim ve doğum paketi çok iyi sadece 15 TL katkı payı ödüyorsunuz her gittiğinizde o da devletin zaten 👍hayırlısı olsun🙏
elmaliturtanin_annesi1444 çok teşekkür ederim , ilgili cevabınızdan ötürü . Ben de paketimi aldım Lokman Akay’dan doktorumdan da memnundum herkese de tavsiye ettim ama son konuşmamızda beni tersledi yada ben fazla alıngan mı davrandım bilemedim . Bir sonraki randevuda çekincemi direk söyleyeceğim ve sizin doktorunuzu değerlendireceğim . Sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza almak dileklerimle 🥰
12_yil_sonra sizi neden tersledi adnan beye gidiyodunuz sanırım
Songulyuksel telefonda 4’lü tarama testinin sonucu söyledi , ben sadece amniyosentez için süre nedir diye sordum , bünün kararını şimdi telefonda mı vereceğiz? Bunu daha önce uzun uzun anlatmıştım diye tersledi . Ben de anlayamadım . Madem amniyosentez istiyordunuz 2’li 4’lü neden yaptık falan dedi ben kala kaldım . Yani böyle bir tercih mi var anlamadım . Sadece kaç haftaya kadar yapılabilir demek istemiştim
Kuzenim ve kardeşimin doktoruydu Elif Hanım. Kontrollerde falan çok ilgili ve iyiydi, ikisi de çok memnundu. Kuzenim sancılanıp doğum için götürdüğümüzde 4 cm açıklığı vardı ve başından beri normal doğum planlanıyordu, Elif Hanım yoktu ve hafta sonu olduğu için gelmedi. Orada bulunan başka bir doktor açılma artmıyor diye sezeryana aldı. Telefonla dahi görüşemedik kendisiyle, fikrini alamadık. O doktoru tanımadığımız için tedirgin olduk, zaten suni sancı verilen kuzenim kendi takibini yapan doktorun olmamasından kötü etkilendi. Sonuçta boşuna gitmiyoruz özel hastaneye, herhangi biri girecekse doğuma, gider devlet hastanesinde doğurur insan. Baştan konuşun detaylıca derim.
12_yil_sonra sonuçlatda sıkıntı yok degilmi sıkıntı yapmayın belki birbirinize anlatmak istedikleriniz farklıdır
Songulyuksel sonuçlarım iyi dedi , düşük risk gösteriyor dedi şükür ,eşime de anlattım o da yorulmuştur neticede hep bayanlarla uğraşıyor dedi 🤣🤣