Kizlar Ankara lokman hekim etlikte dogum yapan var mi...Nasillar ilgileri odalari doktorlari..Bilgisi olan varsa yazabilirler mi birde dogum ucreti ne kadar verdiniz

Esma60 ben 5 bine Doğum paketi aldım şimdilik memnunum ama burda bekleyim de Doğum yapan varsa bilgi alayım😊

Ben meltem hanima gidiyorum suan ama o da nasil normal doguma mi sicak bakiyor sezeryana mi tam olarak bilmiyorum zaten daha 2 kere gittim sadece dogum dusunuyorum paket almadim ama nasip insaAllah iyidir

ebruli92 genelde pakette hersey icinde oluyor canim tum testler tahliller dogum

Esma60 doğum paketi aldk biz meltem hanım doktorum 39+4 olduk yarın belki doğuma alcak, herhangi bi sıkıntı olmadıkça normal doğumu bekliyo

ebruli92 herşey bütün testler dahil normal girmektense çok çok mantıklı bence paket

Esma60 bende meltem hocaya gidiyorum Ramazan ayında pek bi ilgili değildi çok yorgun olduğunu söyleyip biraz başından savıyordu bakalım Ramazan bitti haftaya kontrolüm var nasıl olacak 🤷🏻‍♀️

Kbramsa evet ramazanda biraz yorgun gözüküyordu onlar da insan tabi anlamak lazım. Normalde bi şikayetim olduğunda saat kaç olursa olsun dönüyo bana şehir dışına çıkacağı zaman arayıp haber vermişti doğumum yakın olduğu için soruyo yani sağolsun ilgileniyo bence

Ayseguul ya sana bişey sorsam tetanoz aşını kaçıncı haftanda vurulmuştun

Kbramsa ilkini 20. Haftada ikinci dozunu da ondan bir ay sonra vurmuşlardı canımm

Merhaba güzel anneler 👋ben Lokman hekim Akay’a gidiyorum Selçuk Arslan hocaya 👍mükemmel bi doktor ve çok iyi bir insan 👍ben Doğum paketi aldım 2 ay önce hemen hemen.imkanınız varsa alın derim çünkü gerçekten çok uygun 5400 küsür bizimki .içinde 10 kontrol muayenesi testler ve Doğum var 👍bu muayenelerin içinde kardiyoloji ve diyetisyen var birer tane .sadece 15 tl fark ücreti veriyoruz her kontrolde o da devlet katkı payı .eğer Doğum paketi almasaydık her defasında 250 tl ödeyecek ve Doğumda da ayrıca para ödeyecektik .

Ayseguul Meltem hanım sezeryan sonrası normal Doğum yaptırmış mı hiç bilginiz var mı

Kbramsa geç değil aslında 20. Haftada vurmak gerekiyo ama bikaç hafta geciktirsende bişey olmaz diye düşünüyorum öyle yaptıranlarda var çünkü arkadaşlarımdan

Nur9286 malesef canm onu bilemiyorum ya 😕 daha önce görseydim msjını sorardım sabah hastaneden geldim 🤷‍♀️

Ayseguul sağlık olsun bende araştırma içerisindeyim normal Doğum istiyorum sezeryan çok zor 😒😟

Ben de Allahın izniyle orada yapacağım doğumumu. Yakınlarımdan 3-4 tane orada doğum yapan var hepsi memnunlar