Kizlar Ankara lokman hekim etlikte dogum yapan var mi...Nasillar ilgileri odalari doktorlari..Bilgisi olan varsa yazabilirler mi birde dogum ucreti ne kadar verdiniz
Lokman hekimde dogum yapanlar
Ben meltem hanima gidiyorum suan ama o da nasil normal doguma mi sicak bakiyor sezeryana mi tam olarak bilmiyorum zaten daha 2 kere gittim sadece dogum dusunuyorum paket almadim ama nasip insaAllah iyidir
Merhaba güzel anneler 👋ben Lokman hekim Akay’a gidiyorum Selçuk Arslan hocaya 👍mükemmel bi doktor ve çok iyi bir insan 👍ben Doğum paketi aldım 2 ay önce hemen hemen.imkanınız varsa alın derim çünkü gerçekten çok uygun 5400 küsür bizimki .içinde 10 kontrol muayenesi testler ve Doğum var 👍bu muayenelerin içinde kardiyoloji ve diyetisyen var birer tane .sadece 15 tl fark ücreti veriyoruz her kontrolde o da devlet katkı payı .eğer Doğum paketi almasaydık her defasında 250 tl ödeyecek ve Doğumda da ayrıca para ödeyecektik .
Ben de Allahın izniyle orada yapacağım doğumumu. Yakınlarımdan 3-4 tane orada doğum yapan var hepsi memnunlar