Esma60 doğum paketi aldk biz meltem hanım doktorum 39+4 olduk yarın belki doğuma alcak, herhangi bi sıkıntı olmadıkça normal doğumu bekliyo

ebruli92 herşey bütün testler dahil normal girmektense çok çok mantıklı bence paket

Esma60 bende meltem hocaya gidiyorum Ramazan ayında pek bi ilgili değildi çok yorgun olduğunu söyleyip biraz başından savıyordu bakalım Ramazan bitti haftaya kontrolüm var nasıl olacak 🤷🏻‍♀️

Kbramsa evet ramazanda biraz yorgun gözüküyordu onlar da insan tabi anlamak lazım. Normalde bi şikayetim olduğunda saat kaç olursa olsun dönüyo bana şehir dışına çıkacağı zaman arayıp haber vermişti doğumum yakın olduğu için soruyo yani sağolsun ilgileniyo bence

Ayseguul ya sana bişey sorsam tetanoz aşını kaçıncı haftanda vurulmuştun

Kbramsa ilkini 20. Haftada ikinci dozunu da ondan bir ay sonra vurmuşlardı canımm

Merhaba güzel anneler 👋ben Lokman hekim Akay’a gidiyorum Selçuk Arslan hocaya 👍mükemmel bi doktor ve çok iyi bir insan 👍ben Doğum paketi aldım 2 ay önce hemen hemen.imkanınız varsa alın derim çünkü gerçekten çok uygun 5400 küsür bizimki .içinde 10 kontrol muayenesi testler ve Doğum var 👍bu muayenelerin içinde kardiyoloji ve diyetisyen var birer tane .sadece 15 tl fark ücreti veriyoruz her kontrolde o da devlet katkı payı .eğer Doğum paketi almasaydık her defasında 250 tl ödeyecek ve Doğumda da ayrıca para ödeyecektik .

Ayseguul Meltem hanım sezeryan sonrası normal Doğum yaptırmış mı hiç bilginiz var mı

Kbramsa geç değil aslında 20. Haftada vurmak gerekiyo ama bikaç hafta geciktirsende bişey olmaz diye düşünüyorum öyle yaptıranlarda var çünkü arkadaşlarımdan

Nur9286 malesef canm onu bilemiyorum ya 😕 daha önce görseydim msjını sorardım sabah hastaneden geldim 🤷‍♀️

Ayseguul sağlık olsun bende araştırma içerisindeyim normal Doğum istiyorum sezeryan çok zor 😒😟

Ben de Allahın izniyle orada yapacağım doğumumu. Yakınlarımdan 3-4 tane orada doğum yapan var hepsi memnunlar

Nur9286 ilkini sezaryen mi yaptınız internette çok gördüm daha sonra normal doğumda yapan ama meltem hanım yaptırdı mı bilemiyorum tabi

Ben Elif terziye gidiyorum fazla yoğun ama çok ilgili 35 haftadayiz. 38+5 te sezeryan olucam ilk doğumumdan dolayi

Ozlem95 merhaba bende Elif hanıma gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz

rabiaykut evet dediğim gibi yoğun sadece okadar hemşiresi betül hanimda gayet ilgili

Ayseguul çok teşekkür ederim 🙏🏻 Senin de Doğumun yakınmış şimdiden kolaylıklar diliyorum sağlıkla gelsin inşallah🥰

Ayseguul canim meltem hocanin numarasi var mi sen de en sonki kontrolde almayi unuttum ya rica etsem verebilir misn