Ahmetefe mom02636 ayyy cnm Allah kolay doğumlar versin ağrızıs sızısız bebeğini kucağına alırsın😊 sezeryan olmayı siz mi istediniz acaba 🤔
mom02636 Ahmetefe aminn insallah, hayır ilk çocuğum da sezeryanla doğduğu için mecburi ilk de de mecburi olmustu kendi isteğimle değil 😊
Ahmetefe Aleyimm44 edelim inş cnm Allahım bebişi en kısa zaman da kazasız belasız doğsun. Arkadaşımız hayırla kucağı. Alsın kızını amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ahmetefe Emine82 cnm benim de ilk çocukta aynı senin gibiydi 6 gün kala 1 cm açıklıkla bekledik doktor salı günü suni sancıyla doğumu başlatalım demişti ama tabii benim kızım 1 gün önce sancım ve 7 cm açıklıkla acilde doğum yapmıştım 😂☺️🤭🤭😘
Emine82 Ahmetefe benim günüm 24 haziranda doluyor biraz daha bekletir mi bilmiyorum ama bende hiç Bi belirti yok sanki doğurmayacak gibiyim cok rahatım ağrım sızım yok ya bana öyle geliyor herhalde suni sancı ile doğumu başlatırlar pazartesiden sonra 🙂
Askkokuluyavrum Edakgndzzz insAllah sağlıkla gelsinler canim heyecan var mi sende de gün geçtikçe sabirsizlanmaya başlıyorum sanki 🙃
Ahmetefe Emine82 ayyy ne güzel ya her an gelebilir yani 😍 inş suni sancıya gerek kalmadan doğurursunuz ☺️
Levelmas Tahmin doguma tam 60 gün kaldı. Allah'ıma şükürler olsun 220 gün geçirmişim... Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin annelerrr!
Haskubkugu_24 ygmrptk benim sezaryen olacak o yüzden 9 gün erken alınıyor yalancı sancılarım var 3 gündür