Ahmetefe Smyyekngl Canım benim de hiç sancım yoktu doğumdan bir gün önce suni sancıyla doğum yapacaktım ama benim kız durmadı bir gün önce acilde doğum yaptım hiç belli olmuyor yani her an ağrı gelebiliyor 😜 hiç belirtim bile yoktu
Hulyalp Cln_bhc123 rabbim saglik versin. 1 tane 7 yasinda oglum var iki oglum 1 kizim olmus olacak nasipse. Hala daha doktora sorarim kesin kiz dimi diye 😅
Emine82 Ahmetefe 6 gün erkek bebek kanalda değil ama 1 cm acıklıkla bekliyoruz benim hiç ümidim yok pazartesiye kadar doğmazsa suni sancı ile mi başlatırlar acaba, doktor günün dolduktan sonra Bi kaç gün daha bekleyebiliriz belki dedi 🙂
Ahmetefe Emine82 cnm benim de ilk çocukta aynı senin gibiydi 6 gün kala 1 cm açıklıkla bekledik doktor salı günü suni sancıyla doğumu başlatalım demişti ama tabii benim kızım 1 gün önce sancım ve 7 cm açıklıkla acilde doğum yapmıştım 😂☺️🤭🤭😘
Aleyimm44 Ahmetefe 8 gün kaldı ama gelmek bilmeyen bir kızım var bana dua edin annelr bir an önce gelsin artık sıcaklar beni çok bunalttı ayaklarımın şişi falan öldüm yaa kimin duası kabul olur belli olmaz😰🙏😘
Ahmetefe Aleyimm44 edelim inş cnm Allahım bebişi en kısa zaman da kazasız belasız doğsun. Arkadaşımız hayırla kucağı. Alsın kızını amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
SerminMutlu Ahmetefe takvimin dolmasina son 5 ama bebis ne zaman gelir bilmiyorum😂🤩💙oglus bekliyoruz🙏
Askkokuluyavrum Edakgndzzz insAllah sağlıkla gelsinler canim heyecan var mi sende de gün geçtikçe sabirsizlanmaya başlıyorum sanki 🙃