HulyA60 Merhaba kızlaaarr ablalarr vee güzell anne adayları ben ilk dega kullanmaya başladım bunu ve çok hoşuma gitti gerçekten ve inşallahh dogumum boyuncada sizlerle olurum ☺
Azra HulyA60 Sag salam kucagina alirsin insallah , bende 2 bucuk ay once dusuk yaptim , yorumlarda gordumki sende ilk bebegin dusmus , nekadar vakit sonra yine hamile kaldin ?
Edos Sağlıkla kucağına al inşallah canim💗Bende 19 yasindayim🤗 Genç anne olmak çok başka duygu bence 😍
HulyA60 Edos Aminn inşallahh İlk bebegim düştü 😕 bu inşallahh olur Rabbim isteyen herkese saglıklı sihatli evlatlar nasip etsin 🙏
humanisa HulyA60 bende 18 yaşındayım cnm çok guzel bi duygu genc yasda ane olmak rabim tüm isteyenlere nasip eder inslah😍😍
HulyA60 Caciinnn genç anne olmak kadar güzel bişey yok bence kimisi diyo erken daha çocuğu napacaksın diye ama bence en güzel şey bu ☺
Hsna1 Merhabaa🙆 bende 22 yaşındayım bir düşüğüm oldu şimdi 12 hafta lik hamileyim bugün kontrolüm vardı ve kıza benziyor dedi doktorum🤗🤗 sağlıkla kavuşalım insallah hepimiz 😍
HulyA60 Hsna1 oohh ne güzell her mutsuzlugun ardında bir mutluluk yatar ve bizz mutlu annişler Rabbim saglıkla kucagına almyı nasip etsin ☺☺ Benim şimdi aderim geciktii pazar günüü test yapacagım 😍
Esraevrn Bende 22 yaşındayım 😊 plansız bir hamilelik oldu ama iyili olmuş ilk hamileliğim 34. Haftaya girdik artık sabrımızın son deminde büyük bir heyecanla kızımızı bekliyoruz 😘❤
HulyA60 Esraevrn oooohh Maşallahh inşallah saglıkla sihatle kucagına almayı nasip etsin Rabbim darısı bizz yeni hamişlerin başınaa ☺
Esraevrn HulyA60 Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla büyütüp kucağınıza alırsınız 😘