milayerli Derya6806 bulantım oldu ama kusma yaşamadım bulantı yüzünden yemek yapamadım yiyemedim sadece meyve ile beslendim bir süre... buzdolabını açamadım kokusundan iğrendim ama kusma hiç olmadı
Derya6806 Nurdem33 seni biraz da sigara etkilemiştir ama olsun bırak da kiloyu bi şekilde tolere edersin yürüyüşe falan çıkarsın ama sakın sigara içme bence canım
Esesen Derya6806 ya benim yemem içmem değişmedi 15 ile 16. Hafta arasında 1,5 kilo aldım hatta 2 gün içinde aldım o arada çok da şaşırdım ama öyle oluyormuş bebek hızlı büyüyormuş bu haftalarda sanırım. Şimdi 17 haftalığız hala o 1,5 kg var
Fasulyem22 gLycn_ gebeliğin son aylarında çok alıcaz ya p yüzden baslarda almayalım istiyorlar 😄 totalde çok değil ama daha iştah tam acıkmamışken öyle almayalım istiyor doktorlar 😄
gLycn_ Fasulyem22 ama işte insanda cok takiliyor bu sefer kiloya her sabah tartiya cikar oldum. Birde canim ben hic bir kere bile kusmadim o yuzden ilk aylarda hic kilo kaybim olmadi. Cokta yemedim aslinda hareketlide sayilirim ama nasil aldim bu 5kg hic anlayamadim 🙈
Fasulyem22 gLycn_ bende hiç kusmadım bende hiç kilo vermemiştim ama belkide ödemdir birde kabızlıkta etkiliyor
Zlmdemir Derya6806 bu arada mide bulantın hiç oldumu.bende hiç olmadığı içinde aslında aldım.çogu hanımların mide bulantısı olduğundan kilo veriyorlar
Pinkbabe Derya6806 3 kilo aldım bende canim ya 15+3 oldum zayıf hamile kaldim boyum da uzun doktorum 20 kiloya kadar musade ederim dedi ama çok moralim bozuluyor hızlı kilo alıyorum gibi geliyor 🤷♀️😏
Elcinttk 17.haftadayım bulantılardan dolayı hamılelıgımın başında 4 kilo verdim ve henüz hiç kilo almadım
seymakumatarnsf Derya0707 Canim benim ben ilk hamile kaldigimi ogrendigimde depresyona girdim resmen. Ben zaten bogazima cok duskunum. Kesinlikle hamileligin en basindan beri kilo alirim duramam diyordum. Ama mide bulantisi var beni yikti gecti resmen. Dua ediyorum insallah bundan sonra cok almam
UmudumOldun Derya6806 bende 15+3,um . 12 haftadan sonra direk 2 kilo aldım . En son geçen hafta tartildim belki 3de olmuş olabilir. Her hafta 1 kilo alırsak yandık 🤷😃😃
Pinkbabe Derya6806 Sınırı sormadım derken ? Anlamadim ☺ Canim boyum 1.78 59 kiloyla hamile kaldim 62 oldum girenler hic almadın mı diyor ama maalesef kıyafetlerime giremiyorum 😅🤦♀️