Nurdem33 Derya6806 11 hafta 3 kilo aldım ☹️🥺 son 2 haftada olan oldu mide bulantısı hafifledi bu kiloyu aldım😞
Derya6806 Zlmdemir bende dikkat ediyorum ama niye aldim hiç bilmiyorum dediginiz gibi tatlı hamurişi yemiyorum da inş daha dikkatli alırız ya 😐
Zlmdemir Derya6806 bu arada mide bulantın hiç oldumu.bende hiç olmadığı içinde aslında aldım.çogu hanımların mide bulantısı olduğundan kilo veriyorlar
seymakumatarnsf Derya6806 Ben normalde de balik etliyim. Ve cok zor kilo veririm. Hem iradesizlik hem acikinca gozu donmek😂 Bu haftaya kadar kilo almadim ama artik istahim acilmaya basladi ve cok korkuyorum veremeyecegim diye.
gLycn_ Aynur56 bende 20deyim 4-5 arasi aldim ve banada cok dedi 😱 aslinda cokta degil neden bu doktorlar bizi geriyor boyle
Fasulyem22 gLycn_ gebeliğin son aylarında çok alıcaz ya p yüzden baslarda almayalım istiyorlar 😄 totalde çok değil ama daha iştah tam acıkmamışken öyle almayalım istiyor doktorlar 😄
Zehralismail Derya6806 amannnn bebeğim sağlıklı olsunda 😂😂 çok yemiyorum hep midem yanıyodu ama nası aldım bilmiyorum. Tabi dikkat etmekte fayda var.
Derya6806 Nurdem33 bende de hafif olmuştu mide bulantısı 11 haftaya kadar almadım kalan zamanda üç kilo birden aldım malesef
Derya6806 seymakumatarnsf acıkınca gözü dönmek bendede varmış 😂😂 yemek yiyorum mesela bi iki saat sonra tekrar kurt gibi acıkıyorum 😣😣
seymakumatarnsf Derya6806 Iste zaten kilolu hamile kalinca insan cok endse ediyor. Doktor 21 haftalik olup aldigin 2 kilo cok iyi dedi ama iste endise ediyor insan ister istemez😔😂
Nurdem33 Derya6806 aynen bende öyle oldum mide bulantısı kusma halsizlık çok kötüydü yeni yeni geçiyor şükür bide sigarayı bıraktım ben 6 haftadır onunda etkisi var bu yüzden çok yiyorum 2 saatte bir açıkıyorum umarım çok fazla kilo almam🤗
seymakumatarnsf Derya6806 Insallah artik kendime hakim olabilirim. Yoksa hamileligin sonuna kadar boyle koca bir varil gibi olacagim😂
Derya6806 Nurdem33 seni biraz da sigara etkilemiştir ama olsun bırak da kiloyu bi şekilde tolere edersin yürüyüşe falan çıkarsın ama sakın sigara içme bence canım