Burcak61 Ahsenazra ben de Erzincanlıyım ama Trabzon’a geldim 8-9 senedir buralardayım güzel memleket alıştım 😊
Kayra0723 Ahsenazra hele birde Antalya dayım ben nefes alamıyorum son 12 günüm ağırlaşmak sıcak şiş ev çocuk hepsi üst üste geliyo sanki
Hilall2610 Valla aynen tek derdim şuan sıcaklar ki kayseride hergün yagmur yagkyo buz gibi havalar hayatta böyle terlediğimi bilmem insan içine çıkasım gelmiyor gerçekten
So9181 Haftam benimde. Bütün güneş evimin icinde. Ben hiç bukadar terledigimi bilmem yazın bile corapsiz duramayan gece pikesiz yatamayan biriydim. Şimdi şu içinde kalıyorum. Klimayı da arada açıyorum ama dokunur hasta olurum diye korkuyorum. Tek serin yer banyo yere bişey atıp orada yaticam artık😆
tortil21 Ahsenazra 10gun oncesine kadar bende senin durumundaydim. Cok sukur ankarada 10 gundur yagmurlu, serin havalar beni rahatlattıı.
tortil21 Ilkheyecanim buna sukur canim ankaradayim bende..Valla serin yine..ac butun camlari ben oyle yapiyorum 😀
Asenadgdvrn Ahsenazra 33+6 yım çok bunalıyorum ağrılarım var çatı kemiğim falan 😣 allah yardım etsin herkese 🙏🙏🙏🙏🙏😣