Zeynep_394 Denizincani senin için dua edicem canim sende benim için dua et bu endişeden kurtulalım saglikli bir sekilde kucağımıza alalim bebislerimizi 🤲😊
Denizincani Zeynep_394 insallah canim dualarmda olacaksnz sen we tatlis bebegin saglikla gelsin insallah
Busramerve Zeynep_394 citoles kullanıyordum. 2li test temiz çıktı. Detaylı ultrasonda da bir sıkıntı yok çok şükür. Hiçbir testin yüzde 100 garantisi yok biliyorsunuz, inşallah doğumda da sorun olmaz.
Seda3434 EsMasal doğumdan sonra ilaç değiştirdiniz mi peki.Kendi ilacınızda lustral mıydı?Ben doğumdan sonra hemen başlamayı düşünüyorum da etki etmiyor mu lustral diye düşündüm🤔
Zeynep_394 Busramerve insallah ama testleriniz temizse rahat olun tamam garantisi yok ama yinede büyük oranda bilgi veriyor.bende kendimi surekli kullanmadigim için rahatlatıyorum.4 gün etki etmez diye insallah öyle olur 🤲
Busramerve Zeynep_394 inşallah canım.. hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.. kalbini ferah tut.
EsMasal Seda3434 değiştirmedim hala lustral kullanıyorum 🤗 İnanın bebişle ilgilenmekten hastalık aklına gelmiyor insanın
Irem123 Allah hepimizin yardımcısı olsun . Ben bu hastalığa yakalanı 7 ay oldu . Bn anladım ki bn hayatı en güzel şekilde yaşamışım . Bu hastalıkta onu anladım . bu kadar rahatsız edici bir hastalık . Allah’ım herkse şifa versin. Bn böyle bi hastalık olduğunu bile bilmiyordum. Hastane hastane dolaştık . Sürekli beyinden film çektirmeler aciller ama hep temiz. Bişey yok dedikleri zaman daha çok deliriyodum. Birde yapacak bişy yok lafı. Bn çıldırıcam diyorum nasıl birşeyse kendimi ona inandırmışım. Hiç rahat değilim beynim huzursuz kalbim huzursuz sabahlara kadar bağarıyorum evin içinde dolaşıyorum . 1 ay hiç uyumadığımı biliyorum . Ne sakinleştirici fayda etti ne iğneler. Engl olamıyorum kendime bi ara da nefesim durcak biliyorum az sonra kesilcek. Kalbim sıkışıyor kalp krizi geçiriyorum. Yok öle bşy Desemde engel olamıyorum kendime hayatım zindan oldu . Allahm böle nasıl yaşıcam diyorum başka bişy demiyorum. İlaç içiyordum ama kafamda sorular devam ediyordu .3 ay önce hamile olduğumu anladm. Bıraktım ilacı yapamıcam dye ağladım hep eşim çok destek oldu. Şimdi pasiflora şurup kullanıyorm. Arada ağlamalarım gece uykudan fırlamalarım oluyor. 4. Ayıma girdim Allah yardım ederde inşallah geçer gider hepsi. Bu hastalık geçmiyormu gerçekten nasıl okdar eskilerden beri var oluyor sizde . Hep ilaçlarla beynimizimi durdurcaz saf gibi hep ölemi dolaşıcaz 🥺🤷♀️🤷♀️
EsMasal Irem123 geçmiyor ama alışıyorsunuz daha güçlü oluyorsunuz ilaçları severseniz beyninizi uyuşturmaz zamanla alışırsınız. Ataklar geleceğinde daha rahat olursunuz. 🤗
EsMasal Snok teşekkür ederim🤗 önceden de kullanıyordum 50 mg olarak öğrendiğim gün atak geçirdim 100 mg çıkarttılar yani en başından beri kullanıyorum
EsMasal Irem123 evet ama biz daha güçlüyüz bu hastalık birazda kendini dinlemekle alakalı. Ne kadar meşgul olursak o kadar az düşünürüz. Meşgale bulmak, pozitif insanlarla olmak, kendini sevmek, ilaçlarına inanmak. Tedavi bu aslında.