Duyguakinnci Kızlar merhaba 🙋🏼♀️ 29. haftamızdayız ve gün içerisinde az miktarda su geliyor, bu durumu yaşayan var mı sıkıntılı bir durum mu?
Oge Duyguakinnci tabi kide sıkıntılı su ise sızıntı var demektir bebeğin suyu biter fark etmezsenz Allah korusun kaybedebilrsnz bebeğinizi yada erken doğm olr yarn bence önce koşa koşa eczaneye gidin su geliyor mu diye bir test vr diyin ondan alın sonra koşa koşa dr a durumu anlatm testi vern yapsın dr unuz siz yapamazsınız ince bir kağıt rahm içine sokulup bakılıo
Dsa Duyguakinnci tabi ki sıkıntılı bir durum. Hemen gidip test yaptırın, eğer duysa erken Doğum riski var demek. Arkadaşım aynı şeyi yaşıyor şuan.
Duyguakinnci Oge Anladım yardımınız için teşekkür ederim. Şöyle de bir durum var ki ben akıntı mı su mu ayırt edemiyorum 😶
Kbr Oge o testi kendimiz alip yapabiliyor muyuz benimde dusuk riskim var genelde yatiyorum ayaga kalkinca su geliyor gecen doktora gittigimde bebegin suyu normaldi cokta onemsemedi doktor dedigimi ama simdi okuduklarima tedirgin oldum
CeylinEsila Duyguakinnci Bende hep ıslaklık hissediyorum ama akıntıdan dolayıymış. Testi deniyebilirsin için rht eder. Doktorunla da görüşebilirsin. İhmal etme cnm
TugbaLafci Duyguakinnci canım bende 22. Haftadayım aynısı banada oldu durduk yere bişeyler akıyordu doktora gittim aminosure diye bi test yaptılar 50 tl civarıydı fiyatı uzun kulak çubuğuyla vajinaya sokuyo o bulaşan sıvının akıntı mı yoksa gerçekten amino kese içindeki sıvı mı olduğunu anlıyolar gözükmekte fayda var ihmale gelmez geçmiş olsun 🙏🏼🙏🏼😘
Oge Duyguakinnci şöyle bir şey iki hfta önce bnde ekstra bir ıslaklık hissetm dr a gitti. Hemn testi bulamadım gece olduğu için çatma bktı açklık var mı die gözle muayne etti alttan snra üstten suya baktı miktrda bi sıkıntı yoktr rhm ağzm kısalmş iğne vurdu progestn kullanıodm o gn için ağzdn al ve tkp et dedi eve gittim testi yapamadğm için takp ettm bir daha hiç olmadı akıntı yapış yapış olr akıntm tabiki oluo bazn çamaşrı ıslatıo ama bunda progestanın etkisi çok var yani siz ne olr ne olmz gidin dr a
Duyguakinnci TugbaLafci Çok geçmiş olsun canım benim bende yarın doktora görüneyim o zaman sanada çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına, kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻😍😘👼🏻
Duyguakinnci Oge Sanada geçmiş olsun canım zaten erken doğum riskimiz var alttan crinone diye vajinal jel kullanıyorum o mu geri geliyor diye düşünmüyor değilim en iyisi doktora görünmek dediğin gibi
Eymirinannesi Duyguakinnci mrb bende kullanıyorum ve su akıyor çamaşırım ıslak. Bilgi alırsan paylaşır mısın?
Dimplesgirll Ya benim de oluyor ıslaklık 21. Haftadayım ama geçen doktor suyuma baktı normal dedi neyden kaynaklı anlamadım
BebegimiBeklerkenN 26.haftamdayim doktor bana ama ta başlarda bu ıslaklık oldu bende doktorum normal hormonlardan kimi hamilenin tükürük salgısı da çok olur ağzı dolar kimisinin akıntısı çok olur korkma bu suyun değil demişti