ValideSultan canım kusura bakma senin yorumunun altından cevap yazıyorum ama ☺️
32 yaşında anne olucam Rabbim izin verirse inşallah ama en az 5 yok daha erken anne olmak isterdim ne yalan söyleyeyim. O da hayatın vermiş olduğu yılgınlıktan Mıdır nedir bilmem. Amaaaa tabi olgunluğumun vermiş olduğu nimetleri de göz ardı edemem. Ailemin biz her şeyimizi kendimiz yaptık,biz 6 yaşında inek güdüyorduklarıyla büyüdük ve 11 yaşında önce yazları sonra da tam zamanlı olarak çalışmaya başladım bu Arada 2 tane de üni okudum ikisi de örgün, özel sektörden bıktığım için KPSS ye falan girerim umuduyla ama yılların yorgunluğundan mıdır yoksa kapasitem ona mı yetmedi bilmem derste çalışmayınca kaldı, evlenince de iş hayatına son verdim çünkü hiç baba gölgesinde yaşamayınca insan eşini babası olarak da görüyor sanırım. Eşimde istemiyordu çalışmamı benim de işime geldi şimdi oğlumun gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Ama yeni nesilde gözlemlediğim bir şey var erkek ya da kız farketmiyor okumuyorlar, üniyi geçtim bir çoğu lise terk ve gereksiz bir özgüven, anı yaşama, yarın kaygısı olmadan ve erkenden evlenip çocuk yaşta çocuk sahibi olma tabiiii sonrasında bir sürü aile zede çocuklar ortada. Ben 20li yaşlarının başında anne baba olmuş gençlere değil de onlara izin veren anne babalara kızıyorum. İlk 25 yaşında o zaman ünideydim evlenme teklifi almıştım ailemle konuştum babam erken değil mi kızım dedi, benimde aklıma yatmamış olacak ki evet erken deyip ilişkimi kökten bitirmiştim hayallerim vardı sonuçta 😅 evet şimdiki eşim olsa o zaman evlenirdim ama demek ki sevgi yokmuş diyorum. Yani demem o ki gençlere de çok kızmamak gerek biz onların ablasıyız daha öğrenecekleri çok şey var önlerinde onlar sadece biraz yanlış yerden başlamışlar hayatı öğrenmeye, herkes için güzel olsun her şey