laboratuvarbebegi1 Acokaya2 canım bence yerleşme kanaması bir kaç damla oluyor devam etmiyor genefe doktoruna danış
Acokaya2 NurdanHakan 2-3hafta yok zaten 5 gün var Regl günüme 2-3 hafta önceden yerleşme kanaması olma ihtimali yok zaten bu benim ikinci gebeliğim ilkinde kırmızıya dönmemişti ondan panik yaptım
NurdanHakan Acokaya2 ne desek siz rahatlayamazsınız siz bi kan testi yaptırın sonuca göre haraket edersiniz
Acokaya2 NurdanHakan maalesef öyle tabi doktordan duymak çok daha farklı oluyo şimdi daha 5 gün olduğu için gitmiyorum 1-2gün sonra gidicem içimde bütün hamilelik ümidim gitti zaten ama bakalım kısmet
NurdanHakan Acokaya2 kan testinde en erken sonuclar alınabiliyor beklemenizi gerektiren bir durum söz konusu değil yani ümidinizi kırmak istemem ama bence sıradan bi regl yasıyorsunuz önce hamile olduğunuzdan emin olun siz yoksa herkes regl kanamasını yerleşme kanaması Sayar yani ver adet günü veya adetten bi kaç gün önce gelmez yerleşme kanaması 5-6haftalarda yerleşme kanaması başlar
Melekozge Benimde regl olmama 1 hafta vardı ilk başta açık kahverengi leke şeklinde geldi sonra adet kanamasina dönüştü canım sn yinede bir baktır ihmal etme ben beta hgc baktirmistim o gün içinde yoksa bende endişe ederdim
Merilani Bende de koyu kahverengi geldi, sonra olmadı umarım o da tutunma belirtisidir🙏🏼Yarın kan tahlili yaptıracağım çok heyecanlıyım.😥
Sumeyye_g Acokaya2 yerleşeme kanaması adetinize 7 gün kala olan bişey değil ilk haftalrınızda kahverengi olur kısa sürer ve herkeste olmaz eğer kanamaya dönüştüyse zaten bu yerleşme kanaması diyemezsin ve böyle bi gebelik düşünüyorsan çok ciddi bir durum hemen doktoruna git bir görün