Secda Canoglumbenm ameliyat oldum ben 2 ay korunma verdi bitti o 2 aydır deniyoruz olmadı bu ay 3. Ayim
pelin_87 Secda bende yapışıklık vardı histereskopi yapılacaktı ama ben yaptırmadan hamile kaldım ama bildiğim kadarıyla acılı ağrılı bi işlem değil ve kısa süren bi işlemmiş
Secda pelin_87 ben yaptırdım zaten de merak ettiğim ameliyattan sonra ne kadar süre ile hamile kalıyor yaptiranlar
pelin_87 Secda bildiğim kadarıyla hormonal ya da yumurtlama sorunu yoksa 1 adet dönemi bekledikten sonra denemeye başlayabiliyorsunuz
pelin_87 Secda ve hemen hamile kalanlar da çok ama ndn yaptırdığınız çok önemli yapışıklıktan dolayı mı, şekil bozukluğu mu, son çare bir de histereskopi yapıp bakalım bi sorun mu var diye mi yapıldı
pelin_87 Secda tabiki doktor değilim ama hormonal ve yumurtlama sorununuz olmadığı için Allah izin verirse en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah bence
Secda pelin_87 yumurta takibi yaptılar klomen kullandim yumurta çoğalıyor ve catliyordu sonra başka doktora gittim rahim filmi cekilde birsey yok dedi başka doktora gittim oda rahim dat dedi ameliyat oldum 6 ay dene olmazsa gel dedi yumurtlama varmış dedi bide pro women verdi yumurta kalitesi arttiiriyormus herlde3 . Ayım deniyorum
pelin_87 Secda yumurta kalitesini attırmak için vermişti bana doktorum 3 ay boyunca günde 3 defa kullandım, multivitamin, tüp bebek tedavisinde de kullanılıyormuş
Secda pelin_87 bi bakayım canm saolasin benim elimde yapaisikliktan dolayi oldu bu ameliyqti 2. Ay inde hamile kaldi