Brl85 benim ilk gebeliğim değil ikinci gebeliğim şu an, oğlum olduğunda kayınvalidem sevindi etti. Öğrendiğim gibi görümcem ile gitti 2 yas pijama takımı ve ilk yürüme ayakkabısı aldı. Şu an oğlum 2,5 yaşında ikinciyle gebeydim. İlk ona müjdeli haberi verdim. Git aldır gibi seyler söyledi. Oğlum da öyleydi bunda hayla öyle oldu üzüldüm. “Ben ve oğlun aldırmak için yapmıyoruz kı” aynı bu şekilde dedim sustu. Sonra kayınpeder dedi. Daha oğluna bakamadı ikinciye mi gebe kaldı ben o an mutfakta duydum çok kötü oldum. Bunu nasıl söylerler sonuçta torunları olacak her neyse cinsiyeti 19 haftada ögrendim doktorumuz kız dedi. Kaynanam yok o erkek deyip duruyor su an 35 haftayım hala erkek deyip duruyor sinirlerim bozuluyor. Eltimin oğlu da bize kız haykırı dedi, senin niye kız kardeşin oldu o zaman dedim. Sustu bize haykırı dedi. O zaman git anana söyle 3ncü getirsin erkek olsun. Sonra sustu. Yani demek istediğim küçük çocuklara bile akıllarına bırakıyorlar. Hala da kaynanam der erkek erkek ya sanki 100 tane kız getirmisim kadına da bana erkek deyip duruyor cıldırıcam. Allah’ın bir bildiği var ki verdi diyorum hala aynı. O zaman sen niye kız doğdun anne dedim allah yarattı dedim eee o zaman benim kızı da rabbim böyle münasip gördü dedim sustu ama arada sıra herkese söylenir erkek diye. Aldırış edemiyorum, çünkü çok kafama takan biriyim 😞