Brl85 Size de cinsiyeti söyleyince ağız yüz büken oluyor mu?Çok sinirleniyorum ne zaman erkek desem yaaaa olsun sağlıklı olsun da gibi ya da yaaaa keşke kız olsaydı,kız gibisi yok tarzı cümleler duyuyorum.Bunaldımmmmmmmm bunlarla nasıl baş ediyorsunuz
deletedmom9494 Brl85 benimde kaynanam görümcem aynı tepkiyi verdi kız olduğunu öğrendik sevinçten havalara uçtular
PirayeAkca Brl85 Evet bana da kızı olanlar hemen kiz çocuk daha merhametlidir erkekler soğuk olurlar vs. Diyorlar ama umursuyormuyorum?? Hayır. Çünkü bazıları kıskançlıktan tahrik etmek icin yapiyyor bazıları da erkek istediği halde kiz olduğu için sanki çok kiz istemiş gibi davranıyorlar. Bana öyle diyen ruh hastalarina cevap dahi vermiyorum tebessüm ediyorum sadece :)
Nunumm Brl85 olmazmı en başta kaynanalarımız sağolsun biri de kalkıp Allah’tan şükretmiyor bu güzelliği bize yaşattığı için sağlıklı gelsinler diye dua eden yok kendi annemden babamdan hariç
Elifffcik67 Brl85 evladın kızı erkeği mi olur o lafı diyecek kadar cahil insanların lafıyla moralimi bozmam bence sen de takılma.. hamileliğimin başından beri hiç cinsiyet için dua etmedim sağlık için vicdan için hayırlı evlat olması için dua ettim ama kız erkek hangisi hayırlı bilemezsin allah ne verdiyse bildiği vardır başımın üstünde yeri vardır..
Kelebegimmm Ben kendim çok istiyordum kız olmasını)herkeste çok sevinirdi kız olsaydı görümcem falan öyle dedi.ama Allah erkek nasib etmişse vardır bir bildiği🤗sonuçta bu bizim isteğimizle seçim yapabileceğimiz bişey değil.ama erkek olduğu için mesela Allah nasib ederse 2ci çoçukta erkek olursa 3cüyü düşünmem ama kız olsaydı her yıl doğururdum😂3-4 kızım olmasını istiyordum.erkekler anne babanın yakasından elini çekmiyor bir türlü hep elin üzerinde olması lazım.ama kızlar hayırlı okutuyorsun kendi çalışıyor başının çaresine bakıyor.erkek öylemi okut iş bul evlendir geçim sıkıntısı olduğu zaman hemen sana bakar yardım için🤤hayırlı erkeklerde vardır o başka tabiiki.mesela benim babam kendi babasından maddi manevi bişey ne istedi ne gördü herşeyi kendi yaptı.hayattan soğutdum kendimi resmen😂
Canoglum001 Kelebegimmm 2.oglum geliyor kismetse.hicbirzaman ayrım yapmadim kiz olsun erkek olsun.simdiki neslin ikisi de aynı cunku.kizi erkegi degil hayırlısını nasip etsin Allah.5 kiz olur hayırsız olur 1 erkek olur hayirli olur onu Allah bilir biz bilemeyiz canim.ayrica kizin üstünden de el çekmemek gerek
ozgurhayalim Doktor ilk kız demişti sonra cinsiyetimiz netleşti erkek olduğunu öğrendik. Kız dediğimizde olsun diyorlardı. Şimdi erkek diyorum yine olsun diyolar. Insanlar hasta o yüzden takma he de geç 😁
uhuddd Brl85 böyle tepki verenlerin kafası hala cahiliyeden sıyrılamamıs bence demekki Rabbi bu evladı layık gördü sizin yetiştirmeniz cok önemli kız olur hayırsız olur erkek olur hayırsız olur önemli olan sağlıklı hayırlı güzel evlat olması benimde oğlum olucak hiç böyle bi tepkiyle karaılasmadım karaılassam kesinlikle kavga ederim😁
seymakumatarnsf Bende ayni seyleri yasadim canim. Kaynanama soyledim ilk bana " keske kiz olsaydi" dedi. Esim bile ogrenince yuzunu asti ilk olarak. Bir hamileye bu sekilde tepkiler verilmesi cok itici.
Hgece Bende ikiz erkek bebislerimi bekliyorum. Birini kız yapamadın mi diyenler o kadar çok oldu kiiiii😡
Zeynocan23 Brl85 valla kız var erkekten daha hayırsız canım hiç gerek yok öylesine de. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herkese. Kız olsaydı erkek olsaydı diyenler zır cahil nesini takıcan boşver 😉
Deniziimmm Brl85 aynn canım ben hep tek çocuk taraftarı idim 15 yaşında bi oğlum var şuan ikinciye oğlum çok istedi ve ben de dedim hadi olsun bi kardeşi neyse 27+5 günlük hamileyim nereye gidersem daha dün bi düğüne katıldık düğün sahibi kadın bunun cinsiyeti ne erkek dediğimde hmmmmmm deyip burun kıvırması keşke bu kız olsaydı vs dedi dedim siparişle olmuyor o işler onu da geçtim doğu da milyonlarca kadın üstüne erkek çocuk doğuramadı diye kuma gelmezdi rabbim ne verirse hayırlısını versin inş kız erkek bitmez bu insanlar böyle doyumsuz ve o kadar çok evlat hasreti ile tutuşan varki ve. Olup ta hasta olan rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Haribo42 Brl85 benim kayin validem daha gecenlerde kiyafet alma belki kiz olur diyo hala bana😂. Cahil kadin ya nefret ediyorum sevinmedi bile oglum olcana
mrsdoruk Brl85 ilk cocugu kız olan cok sanslıdır lafını duydum. Bende bunu söyleyene oglum olacagı icin sanssız mıyım ben yani dedşm ya ama kızlar daha merhametli yok daha şöyle. Tamam da Allah ne verirse hayırlısını versin. Babaannemin 4 tane kızı var kimse bakmıyor annem bakıyor yani oglunun yanında hani kız cocugu merhametliydi ? Cidden bu düsüncedeki insanları Allah ıslah etsin
Deniziimmm mrsdoruk aynn öyle canım eşim 10 kardeş 6 erkek 4 kız eşim üzerinde bütün ailenin yükü 16 yıllık evliyim ve her tartışmamız kardeşleri yüzünden oldu geçmiş zamanda çok şükür 10 yıldır bıraktı sadece anne babasına ev alıp dayadık döşedik ki 5 tane geride erkek olmasına rağmen demem o ki rabbim ne verirse hayırlısını versin inş 🙏
Sh123 Brl85 önceden erkek erkek diye çaldırırlarmış şimdi kız meraklısı olmuş herkes 🤷🏻♀️ Bana pek belli etmediler aama benimkini de kız istiyorlardı 🤷🏻♀️ Rabbim erkek verdi ♥️♥️