deletedmom9494 Linan benim şimdiye kadar iki kere oldu doktor magnezyum verdi kullanıyorum şuan hala sabahları korku içindeyim yatakta dönmelerim zorlanmaya başladı
Linan ilkanneilkbebek Hayir daha baslamadim 10 haftalik olduk 2 gece ust uste ayagima kramp giriyor gecmiyor hemen
Maysun Sabahları bende de oluyordu hatta yürürken ayak parmagima kramp girmişti doktor magnezyum yazdı düzeldi gün de tek doz suya karistilan bisey çok şükür sabahları olmuyo artık.
Merveee1 Linan benim bazı sabahlar oluyor bide sağ göğüs altım da agrı oluyor kemiğim ağrıyor normal sanırım bu agrılar 😒
Merveee1 Linan benim bazı sabahlar oluyor bide sağ göğüs altım da agrı oluyor kemiğim ağrıyor normal sanırım bu agrılar 😒
defnefunda Linan şuan 35 haftalık hamileyim hem kramp giriyor bacaklarıma hemde ayaklarım yanıyo oturamıyorum dönemiyorum uyuyamıyorum birde bel agrısı var kızim birde karnımı futbol topu zannediyo saolsun 🤔😁😁😁
Krbksrf Nur95 doktorunuza soylerseniz bu şikayetinizi magnezyum yazar sana benim son 18 gunum kullanamiyorum sadece maden suyuna doktorun izin verirse o da cok iyi geliyor ben gunde 1 tane sade maden suyu iciyorum en azindan cok sık olmuyor benim
cqdm46 Bende 17+6 yım sabah şiddetli bir krampla uyandım. Eşimden yardım isteyecek kadar zorladı beni. Futbolculara yapılan rahatlatma hareketi anında kesiyor krampı.
DuyguDuman Linan eğer yatakta gerinirken giriyorsa öncelikle magnezyum içmelisin doktorunla konuşarak ve ayrıca gerinirken ayaklar uçlarını yukarı doğru ittir aşağı doğru değil
Fidansvnccm Linan beenn 😞 gece kramp agrisiyla uyaniyorum sabah olunca ustune basamiyorum her gittigimde soylemeyi unutuyorum doktora 😞