Senos07_ Bunalıyorum uyuyamıyorum. haliyle sıcak olduğı için yerimden kalkmak istemiyorum çok agresifim bu aralar kimse yaklaşmasın bana😬🥵
Rabiaibrahim0803 Sefanurrr yaa evde terliyom bi dışarı cıkayım diyom bu sefer de tesettürlü olduğum için iyice terliyorum.daha bir buçuk ayımız var Allah yardımcımız olsun
Aysegulkinyas Sefanurrr bennn bayilicam resmen ne gunduz ne gece uyku kalmadi buhar olup ucucam sanki gunde iki kere dus aliyorum bazi gunler ama hic fayda etmiyo
MENUR 28+3 daha yolumuz var... oturduğum yerden terleyip daraliyorum sıcaklarda böyle devam ederse bilmiyorum ki nolcak.. 🤦♀️
Gulzade Sefanurrr sicak yok aslinda nem cok havada. Ya disari ciksam nefes alamicak duruma geliyorum düşün 🙏
Lavanta01 Sefanurrr valla cok ciddiyim, hatta sicaktan bunaldigim gunleri bile ozledim. memleket işte :((
R_Arslan Sefanurrr ya eriyorum adeta basim cok agriyor evimde cati kati deli olucam daha 30 haftaligim bide.
Sefanurrr R_Arslan 🤔 Sıkıntılı bu sıcak işi ben serini daha cok sevıyorum kışı 😏 Ne olcak bilmem valla
Senos07_ R_Arslan wallahi çok zormuş ya insanın canından bezmesi gibi varmı ya bir insan kendinden bile rahatsız olurmu o vücüt ısısı hareketlerin kısıtlanması......
Bysima Sefanurrr şükür bana yaz gelmedi daha benim evin maşallahı var serin serin dışarı sıcak saatlerde çıkmam 4ten sonra hemen serinliyor hava