Aysemlg Sefanurrr Bu sıcaklar benı mahv ediyo nefes alamıyorum artık 😓😓 yagmur yagsın dir dua ediyom artık😅
Deletedmom133 Sefanurrr ben istanbukun havası nemli birde çıplak yatıyorum resmen yatak odasından salon salondan başka oda yakında banyoda yatacağım sanırım 😂
defne55 Sefanurrr 20 senelik hayatım boyunca hiç terlediğimi hatırlamıyorum ama bebek sağolsun öyle bir ter attırıyo ki kafamdan buharlar çıkıyor ve bu yazı nasıl geçirecem hiç bir tahminim yok 😑
Mlssa Bennnnnn🤯🤯 hayatımda terlememiştim resmen eriyorum buharlaşıcam sanki yakında😂 klima alıcam bu haftaiçi artık dayanılmaz oldu gerçekten aşırı sıcakkk😳
23sekerkiz Mlssa ayni ben oturdugum yerde kiyafetim.sirilsiklam oluyor sabahtan beri kac defa degistirdigimi hatirlamiuorum ustumu 😬😬😂
Sefanurrr Gulzade Allah yardım etsin canım ben yatağın soğuk kalan heryerini dolanıyorum yine yok 😂😂 izmirde çok sıcaktır bizim burada çok nemli aşiri
Esesen Gulzade off öğrenciliğimi izmirde geçirdim gölgede bile ter şıpır şıpır damlardı balkonda yatıyordum ordayken😂
Gulzade Sefanurrr sicak yok aslinda nem cok havada. Ya disari ciksam nefes alamicak duruma geliyorum düşün 🙏
Mlssa 23sekerkiz Ah ah sormaa az önce değiştirdim tekrar 🤦🏻♀️ Duşa gir çık üst değiştir sıcaklar insanı perişan ediyormuş hamilelikte🤦🏻♀️🤦🏻♀️
23sekerkiz Mlssa evet ilk defa terliyorum normalde sadece saclarim terlerdi ama hamileliktrn sanirim boyle oluyormus
Sefanurrr Aysemlg Yağiyo arada ama oda o anlık bıraz serinlik sağlıyo gerçekten daha haziran 🙄 Temmuzu Ağustosu var off 😟
Sefanurrr Deletedmom133 😂😂 Valla ilerleyen zamanda olabilir canım bende buzlukta şoklanıyorum biraz 😁
Deletedmom133 Sefanurrr benim son 10 günüm birde 😅😅 zaten agirlastim bugün sınava gittim geldim eve gelince uyumuşum tabi yarim saatte bir uyandım sınavda uyuyordum resmen 😅😅😅😅😅
Deletedmom133 Sefanurrr evet pazartesi tahlillerin var sonucları anestezi doktoru ve benim doktorum gorucek bebek dönmediyse gun vericek 😀🤲🥰
Canoglumbenm Sefanurrr dışarısı acayip sıcak çıkmak istemiyorum bazen evden. Allahtan evimiz serinde rahatım evde