Woerigjjjffjdkfkx Sabina03 cnm Bn ilk dogumda yasadigimi anlttim şuan ikinciye hamileyim ilki norml oldu ikincısi şuan ters bklim 36.3 sezeryan görünüyor buseferki
Sabina03 Woerigjjjffjdkfkx önemli olan normal ve ya sezeryan değil cnm önemli olan bebişin ve senin sağlığın inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın🙏
Erenbatununannesi Sabina03 hurma ve su tüketiyorum bugün de merdiven çıkmaya başladım inşallah faydası olur 🌼
Sabina03 Erenbatununannesi İnşallah sürekli haraket halinde olmamız gerek ama benim ayaklarım baya şiş zorlanıyorum haraket ederken mecbur yürüyüş yapıyorum
Cansn Sabina03 nişanda bir kaç gün sonra bile sancı başlayabiliyormuş. Takip et kendini. Benimde 38+2 nasıl birşeydi gelen
Sabina03 Cansn şuan adet sancısı gibi bi sancı var hafif. Midemde bulanıyor bakalım yarına doğum olur gibi sanki nişanımda hafif kanlı sümüksü bişeydi ilk defa oluyodu öyle bişey bende
Cansn Sabina03 bulantı da olabiliyormuş bazılarında. Ayy hadi hayırlısı olsun senin için heyecanlandım senin yerine 🤩